„Majd a georgiaiak eldöntik, hogy akarnak élni” – rég érkezett már ekkora csattanós válasz Brüsszelbe

2024. október 28. 16:14

A politikus arra is rámutatott, hogy nem úgy működik a demokrácia, ahogy azt a „balliberális felebarátaink” gondolják.

2024. október 28. 16:14
Ursula von der Leyen

Nyitókép: MTI/EPA/Stephanie Lecocq

Georgiában az emberek a szuverenitás-, béke- és családbarát kormányzópártot támogatták, és Brüsszel szerint Georgiában egyből összedőlt a demokrácia – írta hétfői Facebook-bejegyzésében a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Menczer Tamás a hétvégi georgiai választásokkal kapcsolatban úgy fogalmazott, „balliberális felebarátaink” szerint abban az országban nincs demokrácia, ahol nem a Brüsszel által támogatott párt győz a választáson. Most épp Georgiában nincs demokrácia, mert a „választás feszült légkörben zajlott, és a kampány megosztó volt” – írta.

A politikus szerint a választás feszült légkörben zajlik, hiszen az egy verseny.

Ezt is ajánljuk a témában

A kampánnyal kapcsolatban pedig úgy fogalmazott, hogy az is megosztó szokott lenni, ugyanis pont az a lényege, hogy a politikai erők közötti különbségeket mutassa be. Furcsa lenne, ha nem lenne megosztó – jegyezte meg.

A politikus a bejegyzésben gratulált a győztesnek.

Majd a georgiaiak eldöntik, hogy akarnak élni”

– fogalmazott végül a politikus.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2024. október 28. 18:05
Rosszul tudják a georgiaiak, egy szőke amerikai zsoldban álló kurvának kell eldönteni a nyakában ukrán zászlóval hogy mi kell nekik.
Intel
2024. október 28. 17:13
Dehogyis a grúzok döntik el, hogy miként élnének! Azt Washingtonban döntik el. Ez a Menczer tájékozatlan, ki kell rúgni.
véna
2024. október 28. 17:10
Eddig volt demokrácia és jogállam. Innentől mocsos náci fasiszta rezsim lesz korrupcióval és cenzúrával, rasszizmussal és antiszemitizmussal, meg az összes ótvar baromságukkal, amikkel minket is szoktak illetni.
sexykitty-5000128
2024. október 28. 17:10
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­­k­­­e­­l­­­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­­­e­­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­n­c­­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!