Lázár János: Néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás a hétvégén

2024. október 09. 17:21

Az építési és közlekedési miniszter innentől nem tekinti tárgyaló félnek Vitézy Dávidot.

2024. október 09. 17:21
LÁZÁR János

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

„Úgy látom, hogy néhány aberrált, belvárosi, libsi gyereknek megártott a túl sok szívás a hétvégén, és ezért aztán hallucinációik vannak a HÉV-vel, meg úgy általában a világgal kapcsolatban. Ilyenkor persze hazudnak is” – írta Facebook-oldalán Lázár János.

Az Építési és Közlekedési Minisztérium vagy a MÁV vezetésében senki, semmilyen döntést nem hozott a HÉV működésével vagy menetrendjével kapcsolatban! Minden más állítás nettó hazugság.

Arról viszont döntött Orbán Viktor és kabinetje, hogy több száz milliárdból fejlesztjük a pályát és a járműparkot” – jelentette ki az építési és közlekedési miniszter. A miniszter Vitézy Dávid azon korábbi kijelentésére utalt, miszerint a HÉV-járatokat ritkítani szeretné a kormány.

A jövőben a közlekedési kormányzat sehol és semmiről nem kíván Vitézy települési képviselővel egyeztetni.

Aki ugyanis a hazugságokban az élen jár; aki elveszítette a főpolgármester választást, pedig minden segítséget megkapott ahhoz; aki most, a Fidesz után Magyar Péter seggét nyalja, nem lehet tárgyaló fél” – írta Lázár János.

***

 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sanyi72
2024. október 09. 19:24
Ezt így kell mindegyik libsi hülyegyerekkel! Csak ne verjük őket,mert lehet,hogy szado-mazo buzik,és még élveznék is!
paracelsus-2
2024. október 09. 19:18
Patkány, mint a nagyapja, Erdős Péter volt. De a kis buzi még él, sajnos.
Selamat
2024. október 09. 19:18
Nagyon helyes, Lázár, csak így tovább. A dolgokat meg az azokhoz kapcsolódokat azon a szinten kell kezelni, amit szavaikkal, tetteikkel megérdemelnek.
sexykitty-5000107
2024. október 09. 19:14
🍓 ️ ­­É­­­r­­­t­é­­­k­­e­­­l­d­­­ ­­a­­ ­s­­z­e­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­c­­­i­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!