Bezárult a kör: Magyar Péter lengyel előszónoka egy Magyarországot lejárató politikus

2024. október 23. 17:17

Michał Wawrykiewicz a hazánkról készült lejárató jelentések egyik szerzője, brüsszeli szaknyelven: árnyékjelentéstevője. És ez csak a jéghegy csúcsa.

2024. október 23. 17:17

Nyitókép: Michał Wawrykiewicz Facebook-oldala

A Madiner olvasói emlékezhetnek: szerdán 15 órakor kezdetét vette Magyar Péterék demonstrációja a Bem szobornál. A helyszíni beszámolók szerint az eseményen a vártnál jóval kevesebben, alig pár ezren jelentek meg.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar Péter lengyel előszónokáról

Érdemes szót ejteni azonban a demonstráción a Tisza Párt elnökének egyik előszónokává avanzsáló lengyel EP-képviselőről, Michał Wawrykiewiczról.

A Magyar Péter tüntetésén felszólaló Wawrykiewicz jelenléte ugyanis nem véletlen: ő az a Tineke Strik mellett dolgozó politikus, aki a Magyarországot lejárató jelentések másik szerzője, brüsszeli szaknyelven: árnyékjelentéstevője. 

Tinike Strik neve olvasóink számára onnan lehet ismerős, hogy ő lépett Sargenti nyomdokaiba. Erről részletesebben itt írtunk.

Ezt is ajánljuk a témában

Nem akármilyen fizetési listán szerepel Magyar előszónoka

De a lengyel poltikus „szerepel a National Endowment for Democracy (NED) fizetési listáján is” – mutatott rá közösségi oldalán Déri Stefi.

Mint az influenszer rávilágított: „a NED a CIA fiókszervezete, amivel rendszeresen avatkoznak be más országok választásaiba. Így történt ez 2022-ben Magyarországon is. Ugyanis a NED-nek is köze volt a baloldalhoz guruló dollárokhoz. Olyan baloldali szervezeteket támogattak, mint a Political Capital, amely a baloldal háborúpárti plakátkampányának szervezője volt”. De „a NED finanszírozza a Gulyás Márton-féle Partizánt is, ami éppen ma állt elő azzal a nevetséges »felméréssel«, hogy a Tisza Párt támogatottsága megelőzte a Fideszt”  – tette hozzá Déri. 

Mit aláhúzta:

A globalisták nem mentek el. Csak új embert találtak maguknak. Magyar Péterrel visszajutottunk a dollárbaloldaltól a dollárbaloldalig”.

Az influencer teljes bejegyzését itt tekintheti meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizalok-0
2024. október 23. 19:37
Soros ezt tudta adni. A híveknek nem érdekes, mielőtt áttértek volna, Gyurcsány és Klára sem a magyar szeretetéről híres.
totumfaktum-2
2024. október 23. 19:30
Similis simili gaudet.
sexykitty-5000122
2024. október 23. 19:21
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­­k­e­­­l­­­d­ ­­­a­­­ ­­­s­­z­e­x­­­i­­­ ­­p­­u­n­­­c­­­i­­­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
manitowoc
2024. október 23. 19:19 Szerkesztve
"Olyan baloldali szervezeteket támogattak, mint a Political Capital, amely a baloldal háborúpárti plakátkampányának szervezője volt" Nofene. A baloldalnak volt háborúpárti plakátkampánya? Hogy néztek ki azok a háborúpárti plakátok? Mesélj, Stefika...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!