Ismét külföldről mondanák meg, milyen kormánya legyen Magyarországnak

2024. október 21. 10:56

Az EPP az X-en is üzent a magyar választóknak.

2024. október 21. 10:56
null

Nyitókép: Magyar Péter Facebook-oldala

Manfred Weberék az X-en egy magyar zászlót a kezében tartó kislánnyal üzenték a magyaroknak: „Élesszük újra Magyarország európai jövőjét!” 

A magyarok megérdemelnek egy jó vezetést. Vezetést, amely küzd a korrupció ellen. Olyan vezetést, amelyik visszahozza őket Európába

– posztolta a Néppárt az X-en, Orbán hashtaggel hozzátéve: „Magyarország megérdemli, hogy az EU szívében legyen”.

Mindez azt követően történt, hogy Manfred Weberék azt írták a Facebookon egy piros mezőbe, a magyar miniszterelnök sétáló fotója fölé: 

Time to go, 

azaz ideje távozni.

Erre Orbán Viktor – aki a strasbourgi EP-vita után azt nyilatkozta, hogy Ursula von der Leyen és Manfred Weber meg akarja buktatni a magyar kormányt, Weber arra is utalt, hogy a Tiszának kell jönnie – a pénteki rádióinterjújában kifejtette: „abban, hogy ők Magyarországon az én távozásomat és ezzel kormányváltást követelnek, abban benne van a háború is. De benne van jó néhány más dolog is. Az Európai Néppárt egy olyan Európát képzel el, ami rossz a magyaroknak. Mi, én, a kormány ez ellen harcolunk évek óta”.

Ezt is ajánljuk a témában

De mint hangsúlyozta, az Európai Néppárt „valóban egy szintet lépett”, legutóbb az európai parlamenti vitában láthattuk, ők bejelentették a saját igényüket, azt mondták, ez a kormány menjen, az a párt meg jöjjön.

„Az Európai Néppárthoz tartozik ez a Tisza-féle párt, jöjjön az új párt, és a régi kormány vigye magával azt a politikáját, ami nem tetszik Brüsszelnek, az új meg csináljon egy olyan politikát, ami tetszik Brüsszelnek” 

– mondta Orbán Viktor, sorolva: engedje be a migránsokat, lépjen be a háborúba, fogadja el a genderideológiát, és szüntesse meg a gyerekvédelmi rendszert Magyarországon.

Bakfitty 

mondaná egy Petőfi-vers vagy valami hasonló valahogy 1848-ban, 1849-ben -  nehogy má’ a németek mondják meg, hogy mi legyen Magyarországon” – tette hozzá a miniszterelnök.


 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 121 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gekk
2024. október 21. 13:25
Fidkányok, láttátok már hatvanpusztát? Cirka tíz milliárd. Láttátok a récsölkéék százmilliárdokkal való kitömését? Na, hol a korrupció szoponcok?
iphone-13
2024. október 21. 13:20
KÉT MOCSKOS BŰNÖZŐ A KÉPEN! A BÖRTÖNBEN KELLENE ROHADNIUK EGY ÉLETEN ÁT!
szeekely
2024. október 21. 13:12 Szerkesztve
Itt van Slywalker meg a tobbi Magyar Peti-szimpatizans. Tudjatok, sose lesz beloletek semmi, mert gyava kukacok vagytok! Nem meritek szemebe mondani Orban Viktornak, hogy a kozel-keleti politikaja egy katasztrofa. Hogy soha semmi jo nem jott a magyaroknak, egyszer sem, Izraelbol. Mire lehet szamitani toluk? Minek gazsulalni neki? Kozepkori azsiai atavizmus.
Ne szájalj
2024. október 21. 13:01
Eljen a demokracia! Eljenek a szabad valasztasok! Uzenem az MW, UvDL, MP triumviratusnak - majd akkor lesz itt valtozas, ha mi ugy akarjuk. De, hol lesztek ti mar akkorra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!