Felháborító: így gyalázkodtak Potápi Árpád János halálhíre alatt a tiszások

2024. október 19. 12:46

Az internet legalja: számos brutális hozzászólás érkezett a Tisza Párt támogatóitól.

2024. október 19. 12:46
null

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Felszínre tört az internet legalja a kormány államtitkárának halálhíre után – számolt be a Magyar Nemzet. A tragikus hirtelenséggel elhunyt Potápi Árpád János haláláról a Tisza Párt belső csoportjában is megemlékeztek, és Magyar Péter is posztolt róla. Nem kellett sokat várni a tiszások reakcióira: sokan nácinak vagy románnak nevezték a korábbi nemzetpolitikáért felelős államtitkárt. Olyan is akadt, aki azt kívánta, bárcsak más kormánypárti politikusok is hasonló sorsra jutnának.

Mocskos fideszes volt, s ezt nem tudom elnézni. Hullik a férgese!”

– írta az egyik tiszás kommentelő. 

„Meghalt egy náci?” – kérdezte egy másik hozzászóló, de olyan is volt, aki azt fűzte hozzá, hogy „majd gyorsan a nyomok eltüntetése végett elhamvasztják – ahogy szokták”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000117
2024. október 19. 15:21
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­­é­k­e­­­l­­d­­ ­­a­­­ ­s­z­e­x­­i­ ­­­p­u­­n­­c­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
ribizli-2
2024. október 19. 15:19
Csak mi lényegük. Meglepődött bárki? EZEK ilyenek. Aki a vasárnapi ebédnél Dunába lövetné a fideszes húgát (tudok ilyen és cifrább sztoriról is), az majd nem fog habzó szàjjal okádni egy halálhírre. Na ezek akarnak hatalmat meg puccsot, csak hogy világos legyen.
miki1955
2024. október 19. 15:14
Úgy tudom, hogy a "Tisza" elnevezés annyit jelent: "Tisztelet és szabadság". A "párt" vezetője minden, csak nem tiszteletreméltó, és nem szabad, csak szabados. Mit is várhatnánk el a híveitől, ha a Főnök olyan, amilyen? Ahogy a magyar (és nem a Magyar) közmondás tartja: "Amilyen a mosdó, olyan a törölköző"...
balbako_
2024. október 19. 14:59
A Tisza pártban gyűlt össze Soros sajtómunkásai és megvett politikusai által felheccelt harci kutyák hada. Nem építeni, csak rombolni akarnak és abban a hitben ringatóznak, hogy a győzelmük esetén nekik is leesik valami a vesztesek vagyonából. Az ország csak terep számukra ahonnan vinni lehet nem hozzáadni. Összetartó erő pedig a különbekkel szembeni feneketlen gyűlölet. Antipólusa Orbán Fideszének ahol J.F,. Kennedy mondása a mérvadó "„Ne azt kérdezd, hogy mit tett érted az ország, hanem azt, hogy te mit tettél az országért.”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!