Még el se temették Potápi Árpád Jánost, a Válasz Online és a Telex már matekozik

2024. október 18. 14:59

Még 24 óra sem telt el a halálhír óta, már számológépet ragadtak a baloldali újságok.

2024. október 18. 14:59
Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

Terjedelmes cikket közölt a Válasz Online Potápi Árpád János halálának másnapján arról, hogy mi várható a haláleset miatti időközi Tolna megyei választáson. Magyari Péter

a haláleset után kevesebb mint 24 órával már azon matekozik, hogy Magyar Péter pártja hogyan juthat be a parlamentbe. 

A cikk elején elmorfondírozik azon, hogy hogyan lehetséges az, hogy a Tisza Párt nincs bent a magyar parlamentben, majd azzal folytatja, hogy csontfideszes a kérdéses választókerület, erős a Fidesz támogatottsága, még a júniusi EP-választáson is csont nélkül győztek a kormánypártok, pedig akkor már kihívó volt a Tisza.

A cikk második felében azzal folytatta Magyari, hogy mindezek ellenére Magyar Péterék nem hagyhatják ki az időközi választáson való indulást, de azért megjegyzik, hogy ha esetleg Magyar Péter maga indul el, „megrohamozva az Országházat”, akkor emeli a tétet, mert 

mi lesz, ha egy országosan alig ismert fideszes megveri? Jó lenne a Tiszának egy második hely, átélnie azt, hogy első parlamenti nekifutásra kikapott a Fidesztől?” 

Hasonló számolgatásokat posztolt már a Telex is egyébként.

Közben Magyari Péter Válasz Onlineos kollégája, Stumpf András Magyar Péter testvérének nettévéjében, a Jobbik közeléből induló, majd egy Márki-Zay Péterhez vezető kitérőt bemutató Szabadsajtó Klubban szerepel hétről-hétre.

Ezt is ajánljuk a témában

Mellesleg nem Magyari Péter az egyetlen, aki „érdekesen” viszonyul a halálhírhez és a gyászhoz. Káncz Csaba baloldali elemző egyenesen leszögezte, hogy szerinte „nem kellene átesni egy moszkovita NER-es főtiszt halála kapcsán a traktor túlsó oldalára”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2024. október 18. 17:05
Mégis mi várható?
olvaso9
2024. október 18. 16:46
Alja népség... akiket egykor olvastam és tiszteltem a Heti Válasznál: Magyari és Stumpf... szégyelljék magukat. Csak nagyon csúnya jelzőket tudnék írni róluk... inkább feledem őket...
sexykitty-5000117
2024. október 18. 16:20
🍓 ️ ­­É­­r­t­­­é­­k­­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­z­e­­x­­i­ ­­­p­­u­­n­­c­­i­­­m­­a­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
5m007h 0p3ra70r
2024. október 18. 16:16
» A cikk elején elmorfondírozik azon, hogy hogyan lehetséges az, hogy a Tisza Párt nincs bent a magyar parlamentben« Kurva bonyolult lehet a megfejtés. Hööhö..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!