Dagad a Lakatos Márk-ügy: emberkereskedelem miatt nyomozhat a rendőrség

2024. október 28. 15:53

Súlyos vádak és tagadás: újabb fejlemények a stylist ügyében.

2024. október 28. 15:53
null

Nyitóképünkön David Pressman amerikai nagykövet és Lakatos Márk, forrás: Facebook

Ábrahám Róbert internetes személyiség YouTube-videójában egy korábban intézetis férfi azt állította, Lakatos Márk bulvárceleb és stylist még évekkel ezelőtt szexuális kapcsolatba került vele, pedig akkor még csak 15 éves volt. Bár a rendőrség és az eljárást felügyelő ügyészség sem ad arról információt, milyen bűncselekmény miatt zajlik eljárás, a Magyar Nemzet úgy értesült,

emberkereskedelem bűntettének gyanújával rendelte el Lakatos Márk botrányával kapcsolatban a nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

Ezt is ajánljuk a témában

A lap által megkérdezett szakértők arra az álláspontra jutottak, felmerül az ügyben az emberkereskedelem gyanúja. A történtekről névtelenül valló férfi szerint ugyanis az árvaházakban külön ember volt arra, hogy felkutassanak fiatal heteroszexuális fiúkat, akik nyomoruk okán megvásárolhatók homoszexuális együttlétekre.

Állítása szerint a kiválasztott gyerekeket a kerítő le is szállította és átadta a megrendelőinek, ami után jutalékot kapott.

Ezt is ajánljuk a témában

A videóvallomást egy feljelentés keretében eljuttatták a minap a Fővárosi Főügyészségnek, onnan küldték meg a feljelentést a BRFK-nak, amelyik egyből elrendelte a nyomozást, ám ezidáig nem árulták el, milyen bűncselekmény gyanújával. 

Lakatos Márk az ügyre úgy reagált, hogy alaptalan és súlyos vádak célpontjává vált, amelyek ellentétesek azzal, amiket képvisel. 

A leghatározottabban visszautasítom ezeket az állításokat. Mivel állítólag büntetőeljárás indult az ügyben ismeretlen tettes ellen, a hatóság kérdéseire készséggel válaszolok, velük teljes mértékben együttműködök. 

A közösségi médiában, valamint egyes sajtóorgánumokban megjelent rágalmazásokat a leghatározottabban visszautasítom. Hálás vagyok azoknak, akik ebben a nehéz időszakban mellettem állnak és bíznak bennem. Hiszem, hogy az igazság mindenki számára nyilvánvalóvá válik” –  írta közösségi oldalán a celeb.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Lakatos Márk

Instagram

Idézőjel

Hiszem, hogy az igazság mindenki számára nyilvánvalóvá válik.

 

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. október 28. 18:28 Szerkesztve
files32 2024. október 28. 17:46 "Nem találom a cigányábrahám cikkeit a bicskei otthonról." Te nagyon európai ratyi, a kurucon is szoktál cigányozni? Kíváncsi lennék az árja vérvonaladra! Hiába, kis ország vagyunk, nekünk csak egy csőcselék jutott.
sexykitty-5000128
2024. október 28. 18:15
🍓 ️ ­­­É­r­t­­é­k­e­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­­­s­­­z­e­­x­­i­­ ­­­p­­­u­n­­­c­i­­m­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
Kecmec
2024. október 28. 18:14
És ezek viritanak a képernyőn mint stylist és influenzer.... közben egy rohadt ratyi aki,fiatal nincstelen gyerekeket kihasznál aljas módon.... és ezeknek kalapolunk meg müsoridöt adunk....normálisak vágyunk?
ekeke1
2024. október 28. 18:12
No, ez az ügy (is) a média és a politika próbája. Egyik oldalon ott van az un. kegyelmi ügy. Amit a ballibák úgy hoztak le, hogy egy olyan ügyben ahol a valódi pedofil 8 éves börtönbüntetését tölti éppen, egy olyan nyomorultat akinek köze sem volt a homoszexualitáshoz vagy a pedofiliához, ráadásul a börtönbüntetését is letöltötte, a bíróság helyezte házi őrizetbe jó magaviselete miatt és a hátralevő néhány hónapja alól kapott kegyelmet... szóval ebből a szerencsétlen Kónya Endréből csináltak egy Pandy Andrást vagy amstetteni rémet...úgy hogy köztársasái elnök és igazságügy miniszter is távozott. És most itt van ez." árvaházakban felkutassanak fiatal heteroszexuális fiúkat, akik nyomoruk okán megvásárolhatók homoszexuális együttlétekre. Állítása szerint a kiválasztott gyerekeket a kerítő le is szállította és átadta a megrendelőinek, ami után jutalékot kapott." Van ilyen hálózat? Naná, ahogy drogot is lehet rendelni, ilyeneket is. Kíváncsi vagyok a fejleményekre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!