Baloldali szekértolás: Magyar Péter mellett az elemzői szakma

2024. október 02. 23:07

Rég nem látott svunggal foglalkozik a külföldről is támogatott ellenzéki média a Tisza Párttal. Balliberális szakértők igyekeznek kigondolni, mi lehet a Tisza Párt nyerő stratégiája.

2024. október 02. 23:07
MAGYAR Péter

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

Bokor Gábor és Nagy Gábor írása a Mandiner-hetilapban

Alig néhány héttel az önkormányzati és európai parlamenti választás után a Tisza Párt elnöke, Magyar Péter azt közölte, hogy már a 2026-os országgyűlési választásra készülnek. Kiderült, hogy pártstruktúrájukat, -programjukat a következő megméretés fényében kívánják felépíteni, kidolgozni.

A HVG-nek kifejtette, hogy jó értékelő cikkeket olvasott a júniusi eseményekről. Szakemberek térképre vitték, miképp járult hozzá a Tisza országjárása a sikeres szerepléshez. „Természetesen tudjuk, melyik az az ötvennégy országgyűlési egyéni választókörzet, amelyet meg kell nyernünk – fogalmazott Magyar. – Az a rossz hírem van a Fidesznek, hogy profi emberekkel dolgozunk. Mind választási matematika, földrajz, statisztika, informatika.”

Ez a tartalom csak előfizetők részére elérhető.
Már előfizetőnk?

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000102
2024. október 02. 23:11
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­­­é­­­k­­­e­­­l­d­­­ ­­­a­ ­s­z­e­­­x­­i­ ­p­u­­­n­­c­­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!