A szekértoló kifejezést értékeljük már át

2024. október 04. 12:55

A fővárosi liberális értelmiséget pedig csókoltatom, remélem még sok ilyen jó ötletük lesz, hogy miként rúgják tökön magukat.

2024. október 04. 12:55
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

„Teljesen legitim dolog, hogy a legeslegelső alkalommal, amikor egy ellenzéki párt döntéshozó helyzetbe kerül, akkor a Fidesszel és a Fidesz által támogatott jelölt frakciójával közösen tesz keresztbe az ellenzéki főpolgármesternek, csak akkor a szekértoló kifejezést értékeljük már át. 

A fővárosi liberális értelmiséget pedig csókoltatom, remélem még sok ilyen jó ötletük lesz, hogy miként rúgják tökön magukat.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mondeos
2024. október 04. 14:16
A libsi logika szabályai szerint azért mindig jegyezzük meg, hogy a fővárosban többen szavaztak Karigeli ellen, mint rá!
2024. október 04. 13:40 Szerkesztve
nem értem, mi Hont problémája... Kaligeli mindent jól csinál, ezért támogatni kéne őt az o1g-seknek, csak azért, hogy ne a Fidesz? a fővárosi éttermiség most már másodszor b@ssza el, ezt a csupán magas- és sovány-képességekkel rendelkező barmot már '19-ben sem kellett volna főpolgármesteri székbe ültetni... pont jó lett volna neki Zugló, szépen elásták volna, aztán mi meg éltünk volna normálisan, húgy és szar nélkül utcákon, buszon, metrón villamoson... és még a ciános sárgafestékből is sokkal kevesebbet öntöttek volna ki...
machet
2024. október 04. 13:00
Hontnak adjanak már valami felelős posztot.Így csak beszél csak beszél bele a vakvilágba.
RasPutin
2024. október 04. 12:57 Szerkesztve
Te Hont. Neked ez a Magyar Péter nagyon beütött. Mai napig nem bírod kiheverni. Nem kaptál diákhitelt? :)))))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!