Patrióták Európáért: jogállamisági dzsihád és a woke-őrület helyett az illegális migráció megállítását támogató költségvetés kell

2024. szeptember 12. 20:17

A képviselők sürgetik, hogy a politikai zsarolás miatt visszatartott, Magyarországnak jog szerint járó uniós fejlesztési pénzeket mielőbb fizessék ki.

2024. szeptember 12. 20:17

Nyitókép: Facebook/Orbán Viktor

A Patrióták Európáért frakció célja, hogy az uniós büdzsé a békét, az illegális migráció megállítását, az európai emberek, családok és nemzetek érdekét, valamint a szuverenitást szolgálja – áll a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának az MTI-hez eljuttatott sajtóközleményében.

A Patrióták Európáért frakció képviselői szerint gyökeres változásra van szükség az Európai Bizottság teljesen elhibázott költségvetési javaslatához képest. 

Az illegális migráció további ösztönzése helyett, a határvédelmet támogató, Európát és az európaiakat megvédő költségvetésre van szükség. 

A Patrióták Európáért frakció képviselői egymilliárd euróval növelnék az unió határvédelmi kiadásait – írják.

A Patrióták Európáért frakció emellett megszüntetné a nemzeti szuverenitás korlátozását szolgáló uniós propagandát, illetve az „intézményes politikai zsarolás, a jogállamisági dzsihád, a genderideológiai-, valamint woke-őrület uniós forrásokból való támogatását.

A Patrióták Európáért frakció benyújtotta módosító javaslatait az Európai Unió 2025. évi költségvetéséhez: 

a képviselők sürgetik, hogy a politikai zsarolás miatt visszatartott, Magyarországnak jog szerint járó uniós fejlesztési pénzeket mielőbb fizessék ki. 

Ezért azt is javasolják, hogy a regionális fejlesztési politika kereteinek 5 százaléka, közel 1,5 milliárd euró kerüljön zárolásra azért, hogy a Magyarországnak jog szerint járó, de eddig még ki nem fizetett fejlesztési pénzeket ne lehessen más célokra vagy más országokban elkölteni.

Az ERASMUS-források kapcsán azt javasolják továbbá, hogy a források 2 százalékát - mintegy 70 millió eurónyi összeget – zároljanak annak érdekben, hogy a Magyarországnak járó pénzeket ne lehessen másra elkölteni.

Az agrárköltségvetésben a fiatal gazdálkodók, az európai méhészek és az uniós agrártermékek Európán kívüli népszerűsítésére szánt összegek emelésére is javaslatot tettünk – olvasható a közleményben.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. szeptember 13. 00:09
napfenyes.hu/cikkek napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/pio-atya-elete-es-tanitasai napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szentek-es-mesterek/interju-terez-anyaval-1973-januar-15 napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-tanitasok-szellemi-tenyek-tortenesek/homo-christianus-gondolatok-a-kereszteny-emberrol napfenyes.hu/szellemi-tanitasok/szellemi-unnepek/husvet-miszteriuma ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 💚💚💚💚💚💚💚💚 💚💚💚💚💚💚💚💚
Pelso j.
2024. szeptember 12. 21:47
Világosan megmondták, megüzenték többször, hogy miért nem adnak pénzt a fidesz kezébe.
Isten jobb keze
2024. szeptember 12. 20:39 Szerkesztve
Csak halkan szeretném meg kérdezni a parazita, patrióta fideszes tagoktól, hogy Magyarország költségvetése hogy van a legutóbbi rekord hiány óta, amit a fidesz hozott össze. Köszönöm a választ. A csúnya nyavaja a ……
Ízisz
2024. szeptember 12. 20:29
Z. "A Patrióták Európáért frakció képviselői egymilliárd euróval növelnék az unió határvédelmi kiadásait – írják. A Patrióták Európáért frakció emellett megszüntetné a nemzeti szuverenitás korlátozását szolgáló uniós propagandát, illetve az „intézményes politikai zsarolás, a jogállamisági dzsihád, a genderideológiai-, valamint woke-őrület uniós forrásokból való támogatását.”" HAJRÁ PATRIÓTÁK!!! ADJÁTOK AZ EB POFÁJÁNAK!!! MINDEN MOCSKUKAT NYILVÁNOSSÁGRA HOZNI!!! 💯❗👏
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!