Orbán elárulta, mi történt a zöld ingével Kötcsén (FOTÓK)

2024. szeptember 08. 08:14

A miniszterelnök világoszöld ingben érkezett a piknikre.

2024. szeptember 08. 08:14

Nyitókép: Facebook

A Mandiner beszámolt róla, hogy szombaton huszonharmadik alkalommal rendezte meg a Polgári Magyar­országért Alapítvány a kötcsei pikniket. „Nem blokkosodni, nem támogatni a szankciós politikát, mindenkivel kereskedni és jó gazdasági együttműködést kialakítani” – foglalta össze a miniszterelnök a Mandiner kérdésére, milyen gazdaságpolitikára van szükség.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor egy világoszöld ingben érkezett a piknikre, ami a miniszterelnök bejegyzése szerint foltmentesen megúszta a napot.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
manitowoc
2024. szeptember 08. 22:45 Szerkesztve
Dixtroy 2024. szeptember 08. 15:16 1.) Ezt kérdezed, "te degenerált szar": 2013.09.17., Tiszteletbeli konzulok V. konferenciája "Létezik egyáltalán ez a beszéd? Én nem találtam, kérlek add meg a forrást." Hogy te képtelen voltál megtalálni, attól még nagyon is LÉTEZIK a beszéd. Sőt, videón nézheted/hallhatod, amint Orbán Viktor HAZUDIK. Nesze forrás, "te degenerált szar", videó, 18:16 perctől: www.youtube.com/watch?v=Rm6UxUQXUSY 2.) Ami pedig a hazugság tilalmára vonatkozó parancsolatot illeti, annak száma és szövege: "VIlI. "Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy! Az emberek közti kapcsolatok legfőbb munkálója az emberi beszéd. E nagy adománnyal nem élhetünk vissza, nem használhatjuk mások kárára. A parancs a nyelvvel elkövethető legnagyobb bűnt is jelzi, s általánosságban is elénk állítja az igaz beszédet, mint Istentől szabott kötelességet." regi.katolikus.hu/lelkiseg.php?h=20 Ez - "te degenerált szar" - még a te "képességeiddel" is felfogható, ugye?
Dixtroy
2024. szeptember 08. 14:33
Schollander, logikai képességeid semmit sem fejlődtek. A "forradalom hirdetése" és az utólagos megállapítás "forradalom történt a fülkékben" sem időben, sem logikailag nem azonos, te degenerált szar. 11. parancsolat: Ne hazudj!
manitowoc
2024. szeptember 08. 12:47
Szuperszig 2024. szeptember 08. 10:11 Amíg az általad megszólított nick válaszol, itt van Orbántól két méretes hazugság, olvasd, "fostalicska": 1.) 2013.09.17., Tiszteletbeli konzulok V. konferenciája Orbán Viktor: "A forradalom dubiózus kifejezés, csínján kell vele bánni. Ezért NEM IS HIRDETTÜNK FORRADALMAT. Sőt, miután kétharmados választási győzelmet arattunk, a kétharmados győzelmet ("fostalicska", figyelsz?) SEM INTERPRETÁLTUK FORRADALOMKÉNT." Orbán bizonyítottan HAZUDOTT, hiszen: 2010.04.25., Vörösmarty tér Orbán Viktor: ("fostalicska", figyelsz?) "FORRADALOM TÖRTÉNT a szavazófülkékben" 2.) 2014.05.25. Orbán Viktor: "Számunkra a MÉRTÉKTARTÁS, a SZERÉNYSÉG és AZ ALÁZAT a POLITIKA ZSINÓRMÉRTÉKE." Ennek ugye, "fostalicska", azóta is éppen az ellenkezőjét bizonyítják Orbánék.
Akitlosz
2024. szeptember 08. 12:13
"Orbán elárulta, mi történt a zöld ingével Kötcsén" Na, de a gatyájával mi történt?!? Hoppá egy vérbeli oknyomozó újságíró azt is kiderítette volna. Az olvasók megérdemelik a tájékoztatást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!