Meglepő jelenet Kötcsén: a baloldali újságírók intették csendre az Orbánnal szemben hőbörgőket (Videó)

2024. szeptember 07. 16:45

„Megvárnák, amíg elmondja? Bocsánat! Várják meg, amíg elmondja, légy szíves” – mondták az újságírók a hőbörgő tüntetőknek.

2024. szeptember 07. 16:45

Nyitókép: Facebook

A Mandiner is beszámolt róla, hogy Orbán Viktor miniszterelnök szombat délután érkezett Kötcsére, a jobboldal hagyományos, zárt körű piknikjére, ahol beszédet is mond. A kormányfő a bejáratnál idén is megtartotta rögtönzött sajtótájékoztatóját, amelyen az egészségügyről és a gazdaságról is beszélt.

Ezt is ajánljuk a témában

A rögtönzött sajtótájékoztató azonban nem zajlott le zökkenőmentesen a hőbörgő tüntetők miatt. „Szégyen, gyalázat, hogy nem áll szóba a választópolgárokkal” – kiabálta az egyik tüntető Orbán Viktornak Kötcsén. A kormányfő válaszul közölte: „Próbálkozok!” 

Orbán Viktor újságírói kérdésre az egészségügy helyzetével kapcsolatban például kijelentette: „nyolcezer orvossal több van, mint 2010-ben, megemelték a béreket, egyre több klimatizált helyiség van. Minden évben megyünk előre az egészségügyben is, természetesen nem értünk a munka végére” – mondta a kormányfő.

„Megvárnák, amíg elmondja? Bocsánat! Várják meg, amíg elmondja, légy szíves” – mondták az újságírók a hőbörgő tüntetőknek. Az ezzel kapcsolatos felvételt Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója is megosztotta közösségi oldalán.

Az említett videót itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 318 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nimril
2024. szeptember 08. 17:39
Proli csürhe. Tiszás-gyurcsányista keverék. A legkártékonyabb fajta.
eljolesz
2024. szeptember 08. 11:18
A demonstrálók demonstrálták, hogy mi folyik itt évek óta: a moslékos csürhét a FOS firkászai irányítják. Mivel nincs balos politikus, aki tényező lenne, az "újságírók" (valójában a megbízóik) alakítják az itthoni ellenzéki politikát.
Lajoss
2024. szeptember 08. 10:04
Bájos volt a fideszes zenebömböltetés… Ennyit tud az állampárt…🤷‍♂️
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. szeptember 08. 00:48
Ennek ez az egy inge van? A fiúja egész slim fit. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!