Induljon a banzáj – megérkezett Orbán Viktor Kötcsére

2024. szeptember 07. 15:34

A 2004 óta egy kivétellel minden évben megtartott összejövetelnek hagyományosan Orbán Viktor beszéde a legfontosabb eleme.

2024. szeptember 07. 15:34
HAVASI Bertalan; ORBÁN Viktor

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, idén huszonharmadik alkalommal rendezi meg a Polgári Magyar­országért Alapítvány a kormányoldal őszi idénynyitójának is tekinthető kötcsei pikniket, a Fidesz és a KDNP politikusainak, a konzervatív oldal gondolkodóinak, közéleti szereplőinek kora őszi találkozóját.

A 2004 óta egy kivétellel minden évben megtartott összejövetelnek hagyományosan Orbán Viktor beszéde a legfontosabb eleme.

A szombati eseményen a miniszterelnök most is zárt körben mondja el kül- és belpolitikai témákat egyaránt érintő, stratégiai iránymutatásokat is tartalmazó beszédét. Információink szerint a kötcsei Dobozy-kúrián megrende­zendő összejövetel idei mottója az orosz–ukrán háború árnyékában a legyen béke már!” babitsi sor lesz, ami nem meglepő Orbán Viktor nyári békemissziójának és a magyar kormány törekvéseinek tükrében.

Orbán a Facebook-oldalán beszámolt róla, hogy megérkezett Kötcsére. „Szezonnyitó Kötcsén. Induljon a banzáj!” – írta a miniszterelnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. szeptember 08. 08:11
A felcsúti Cipolla megkopott igehirdetése az ő birkái számára...😂😂😂😂
Turán
2024. szeptember 07. 19:24
Nemzethy gayparty on..
recipdoki
2024. szeptember 07. 19:07
Meleg helyzet Kötcsén ,„...a legfelsőbb kormányzati köröket is megjárta egy akta..." Képzelem hogy történt: Semjén véletlenül elküldte az összes frakciótársának a közös videókat,..... pedig még be se tettem höhööö...! Mondta az atya!nnentől vége a jól fizető papi karriernek. Cikis lett nekik,hiszen rendes narancsos férfi kisfiúkkal csinálja,nem felnőtt férfiakkal Marad az OnlyFans.Politikusnak még jó lesz...Orbán kedvenc papja volt…. Sorra derül ki a haverokról hogy bulis emberkék , akik szeretik a gyerekeket , így vagy úgy….mintha eddig nem tudták volna, képmutató élősködők Miért? Nem lóg ki közületek. Milyen barátok vagytok? Érdekes hogy a miniszterelnökünk ilyen emberekkel barátkozik, amíg le nem buknak….Hamarosan a mozikban, Kálmányunk rendezésében a "Kegyetlen ágyékok" film. Szereplők papok, köztársasági elnök asszony, miniszterek, ner haverok.....Katolikus cancel culture
Kriszta67
2024. szeptember 07. 19:03
Mintha fogyott volna Orbán pocakja! Végén még slimfit lesz. Remélem észhez tért és diétázik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!