„Ez egy klasszikus álhír a Politicótól” – egyre többen állnak ki Orbán Balázs mellett

2024. szeptember 26. 23:11

„A Politico elferdítette és kiforgatta Orbán Balázst, ugyanúgy, ahogyan naponta elferdítik és kiforgatják a híreket” – írta egy politikai elemző.

2024. szeptember 26. 23:11
null

Nyitókép: Orbán Balázs Facebook-oldala

Rod Dreherhez hasonlóan Szilvay Gergely, a Mandiner politikai újságírója is kiállt Orbán Balázs mellett, akit egy félreértést követően megtámadott a komplett baloldali sajtó. Azóta a miniszterelnök politikai igazgatója tisztázta a félreértést, egyértelművé tette 56-os álláspontját. 

„Ez egy klasszikus álhír a Politicótól, Orbán Balázs ezt egyszerűen nem mondta, és nem is utalt rá. A torzítás a baloldali 444.hu címéből származik” – írta Szilvay. 

Santiago Bedoya Pardo politikai elemző pedig a következőképpen reagált: 

„Ahogy az várható volt, a Politico elferdítette és kiforgatta Orbán Balázst, ugyanúgy, ahogyan naponta elferdítik és kiforgatják a híreket.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. szeptember 27. 00:51
kiss.istvan770 00:25 "ezt a háborút Ukrajna nem fogja megnyerni" - höhöhö .... csak nem a "különleges katonai hadműveletet" degradálod holmi háborúvá? Le veled, mint Zelenszkijjel!
Valodi
2024. szeptember 27. 00:46
kiss.istvan770 0025 "Oroszország ugyanúgy nem fogadhatja el, hogy egy NATO tagállam legyen a határán, ráadásul egy "testvérnép", ahogy az USA sem viselte el Kubában az atomrakétákat." - hú, bammeg', akkor mi is lesz most? Igaz ugyan, hogy sem a finn, sem a svéd nem testvérnép ...
kiss.istvan770
2024. szeptember 27. 00:41
"Orbán Balázs ... azt ecsetelte, hogy Magyarország nem védekezett volna egy orosz agresszióval szemben" Még hasonlót sem mondott. Nézd meg a riportot: www.youtube.com/watch?v=y2Okk78M8LI&t=0s A 444 piacra dob egy aljas fake news-t és minden globalista libbant gondolkodás nélül átveszi.
kiss.istvan770
2024. szeptember 27. 00:25 Szerkesztve
"... hogy Magyarország abból megtanulta, hogy nem szabadna azt csinálni Oroszországgal amit most Ukrajnában V Zelenszkij elnök tesz a háborús védekezés tekintetében." Ez egy jogos és indokolt állítás, csak a Zelenszkijhez hasonló háborús uszítók, az EU-t vezető potenciális tömeggyilkosok szerint sérti az 1956-os hősök emlékét. Zelenszkij a Minszki egyezmény megkötésekor pontosan tudta, hogy ezt a háborút Ukrajna nem fogja megnyerni, békét akart kötni. Oroszország ugyanúgy nem fogadhatja el, hogy egy NATO tagállam legyen a határán, ráadásul egy "testvérnép", ahogy az USA sem viselte el Kubában az atomrakétákat. (Az USA Törökországból, a SZU Kubából hazavitte a rakétáit. Napjainkra a nyugati vezetők minősége a béka segge alá süllyedt, azt képzelik, hogy mindent jobban tudnak, mint a hadseregük vezetői.) Folytatás a következőben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!