Kiállt Orbán Balázs mellett a híres amerikai író

2024. szeptember 26. 20:35

Rod Dreher nem érti, miért keletkezett Orbán Balázs kijelentése után vita.

2024. szeptember 26. 20:35
null

Nyitókép: Képernyőkép / Mandiner.hu

Rod Dreher, a Magyarországon élő amerikai konzervatív író és szerkesztő kiállt Orbán Balázs mellett, akit egy félreértést követően megtámadott a komplett baloldali sajtó. Azóta a miniszterelnök politikai igazgatója tisztázta a félreértést, egyértelművé tette 56-os álláspontját. 

Nem értem, miért van itt vita. Számomra egyértelműnek tűnik, hogy az első alkalommal Orbán Balázs az 1956 és 2022 közötti jelentős történelmi különbségekről beszélt, és NEM az orosz inváziót vagy az 56-os ellenállók megfélemlítését igazolta”

– írta hivatalos X-oldalán Rod Dreher. 

Nem csak az író volt azonban, aki kiállt Orbán Balázs mellett. Szilvay Gergely, a Mandiner politikai újságírója a következőt írta: 

„Ez egy klasszikus álhír a Politicótól, Orbán Balázs ezt egyszerűen nem mondta, és nem is utalt rá.  A torzítás a baloldali 444.hu címéből származik.”

Santiago Bedoya Pardo politikai elemző pedig a következőképpen reagált: 

„Ahogy az várható volt, a Politico elferdítette és kiforgatta Orbán Balázst, ugyanúgy, ahogyan naponta elferdítik és kiforgatják a híreket.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syndicalist-Cat
2024. szeptember 26. 22:45
Sok neo-bolsevik patány jó nagy a büdös pofátok de arra már nincs merszetek ,hogy a magyarokat elnyomó ukrán hőseitekért elmenjetek harcolni! Hitvány nem magyar férgek vagytok, mikor a bolsi anyátok kiszart a földre már akkor hazárulók voltatok! Támogassátok csak tovább a magyarokat elynomó idegen országot majd ha eljön egy jobb világ meglesz a jussotok fostalicska csűrhe!
Welszibard
2024. szeptember 26. 22:36
Többszörösen is világossá kell tenni a 444, Telex, és Peter The Man híveinek, hogy mi nem állunk háborús konfliktusban és fenyegetettségben sem Oroszországgal. Akik viszont katonát és fegyvert küldenek két ország konfliktusába, azok vessenek magukra. Nekünk nem hiányzik egy újabb világháború, elég undorító, hogy az USA és strómanja (Zel.) számára nem drága az ukrán hazafiak élete.
Sróf
2024. szeptember 26. 22:06
Azta, hogy árad a kommentszekcióban a tisza! Szegények nem tudják, hogy Vogel Evelin rontása ellen a kommentelés önmagában mit sem ér rendszeres bérmálkozás nélkül.
Akitlosz
2024. szeptember 26. 22:05
Rod Dreher közpénzből fizetett fideszes propagandista. Anyagilag érdekelt a Fidesz uralmában. Így persze, hogy kiáll azért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!