A Párbeszéd hajlandó megszavazni Vitézyt főpolgármester-helyettesnek, a DK nem

2024. szeptember 30. 17:28

A Tisza – mely alakulat fővárosi szavazóinak túlnyomó többségét Karácsonyra voksolók adták – csak Vitézyt akarja tisztségbe juttatni.

2024. szeptember 30. 17:28
Hont András
Hont András
Facebook

Nyitókép: Attila KISBENEDEK / AFP

„A ma délelőtti (és korábbi) kijelentések tükrében tekintsük át a budapesti viszonyokat

A Párbeszéd (mely "szervezet" a fővárosi és EP-választáson együtt indult a DK-val) hajlandó megszavazni Vitézyt főpolgármester-helyettesnek. A DK nem. A Fidesz (mely párt jelöltje visszalépett Vtézy javára) szintén nem. A Tisza (mely alakulat fővárosi szavazóinak túlnyomó, ismétlem: túlnyomó többségét Karácsonyra voksolók adták) csak Vitézyt akarja tisztségbe juttatni. 

Ennek fényében, kérem, valaki értelmezze ezt a választási kampányban tolt hirdetést, amelyben a Párbeszéd (tudjuk, amely a DK-val és az MSZP-vel indult együtt) egy másik párt EP- és fővárosi listavezetőjével kampányol, mely listavezető jelenleg a »Vitézy vagy halál« állásponton van, de akkor Vitézyt a Fidesz hekkjének tartotta, amit a Párbeszéd (tudjuk...) egyetértőleg idézett.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2024. szeptember 30. 18:57
Parbeszéd? Ma Orban el ondta ennek a fazonnak, hogy kilepett a partból, megis ő a frakciovezető! Angolna vagy takony ez inkabb!
danubius
2024. szeptember 30. 18:56
Jó tudni, hogy legalább Te érted.
Ekrü
2024. szeptember 30. 18:53
Oldalkosár 2024. szeptember 30. 18:30 " Egyetlen esélye, ha a Tisza tartósan erős párt marad és az ő főpolgármester-jelöltjük lesz '29-ben. "- Még úgy sem. A DK Budapesten nagyon erős a sok DK-s polgármesternek köszönhetően. A Momentumos polgik sem fognak beállni mögé. Ha indul 29-ben, akkor csak azt érik el, hogy erősen megosztják a balliberális szavazókat ez pedig a Fidesznek lesz jó.
sexykitty-5000099
2024. szeptember 30. 18:52
🍓 ️ ­É­­r­­­t­é­k­e­­l­d­­­ ­­­a­­­ ­­s­z­­­e­­­x­­­i­­ ­­p­u­n­­c­­­i­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!