Újabb embert gázolt a vonat

2024. augusztus 19. 20:28

Jelentős fennakadást okozott a baleset a Keleti pályaudvaron.

2024. augusztus 19. 20:28
MÁV; mozdony, vasút, menetrend, utazás,

Nyitókép: MÁV Facebook-oldala 

Elgázolt egy embert a Szolnokról a Keleti pályaudvarra tartó vonat Rákoshegy és Maglód között hétfő délután – közölte a Mávinform. A helyszínelés ideje alatt a két állomás között csak egy vágányon közlekedtek a vonatok, emiatt

a vonatok menetideje 15-20 perccel hosszabbodott meg, valamint több vonatot is töröltek.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a balesetben érintett szerelvény a nyílt pályaszakaszon állt meg, a fővárosi hivatásos tűzoltók a mentesítő járatra történő átszállásban segítenek a vonat 400-450 utasának.

A Mávinform tájékoztatása szerint a vonal érintett szakaszán este negyed nyolc után indulhatott újra a forgalom mindkét vágányon. A Budapest–Újszász–Szolnok vonalon fokozatosan áll helyre a menetrendszerű vonatközlekedés.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. augusztus 20. 03:09
Ugyanaz a vonat? Nem semmi.
Vasalo
2024. augusztus 19. 20:57
Ki az az analfabeta aki a cimeket adja?. Méghogy UJABB embert gázolt a vonat, nyilván, hogy a korábbit már nem lehet elgázolni. Arrol lekésett a mozdony, ahogy a szerkesztö is a magyar nyelv ismeretéröl. 😈🙈😈😣🥸🥸🥸
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!