Reagált a kirúgott MÁV-vezérigazgató – Lázár Jánoshoz is volt egy-két szava

2024. augusztus 17. 17:37

Pafféri Zoltán a LinkedInen kommentálta az építési és közlekedési miniszter, Lázár János bejelentését.

2024. augusztus 17. 17:37
null

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

A Mandinernél is beszámoltunk arról, hogy Lázár János építési és közlekedési miniszter pénteki sajtótájékoztatóján bemutatta új személyszállítási törvényt, amelyet szeptemberben szeretne az Országgyűlés elé vinni. A miniszter a MÁV-vezérigazgató leváltása mellett egy öt pontból álló közlekedési akciótervet is bejelentett.

Pafféri Zoltán a LinkedInen kommentálta az építési és közlekedési miniszter, Lázár János bejelentését, amelyben utódja, Hegyi Zsolt kinevezését is ismertette – derítette ki az Index. Szeptember 1-jétől Hegyi Zsolt, az eddigi vezérigazgató-helyettes veszi át a cégcsoport irányítását, amelynek átalakításában Pafféri kulcsszerepet játszott.

Pafféri a bejegyzésében kifejtette, hogy megbízatása a cégcsoport átalakításának előkészítésével véget ért. 

Búcsúzó üzenetében háláját fejezte ki Lázár János miniszternek a bizalomért és az elismerő szavakért, amelyeket a sajtótájékoztatón róla mondott. 

Külön kiemelte az 53 ezer vasúti és autóbuszos dolgozó áldozatos munkáját, akikkel az elmúlt két és fél évben „egy évtizednyi változást” sikerült végrehajtaniuk és megalapozniuk.

„A pohár félig tele van! Teli eredménnyel, amit a kihívások ellenére is elértünk” – írta Pafféri, visszautalva a vasutasnapon elmondott beszédére. Hangsúlyozta, hogy ezek az eredmények a kollégák tudásának, tehetségének és teljesítményének köszönhetők, és büszkeséggel tölti el, hogy egy lehet közülük.

 

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
JohnnyBeGood
2024. augusztus 19. 10:14
A magyar - vesztes - módszer. Jogászok, szociológusok, történészek, kommunikátorok minden állami vállalalt és szervezet élén. Miért nem óvónők vagy könyvtárosok? Ki látott már jogászokat a Mercedes, a BMW, az AUDI, aBOSCH vagy a GE élén? Senki. Miért nem? Mert alklamatlanonk a munkára. Ezért. Amennyiben alkalmatlan a világ legnagyobb cégeinke vezetésére, mitől alkalmas a MÁV vagy az MVM vezetésére?
Kétes
2024. augusztus 17. 23:39
Minden elismerésem a vasúti dolgozóké! Csoda, hogy a sok nehézség ellenére ilyen jól működik a vasút. A sok szemét hergelő pedig menjen a csába!
Macskabarát
2024. augusztus 17. 22:48
Mire jó egy olyan cím, ami nemfedi semmilyen formában a tényeket. Érteni vélem, kellenek a kattintások, de bármi áron? Hogyan bízzak a portál hitelességében ilyen körülmények között?
hegyaljai-2
2024. augusztus 17. 20:02
A leváltott vezérigazgató nem tette hozzá, hogy mennyi felmondási díjat kapott. Így sokan az ördögöt is dícsérnék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!