Csintalan elárulta, kiket tart sz*rládának, erkölcsi nullának

2024. augusztus 05. 12:34

Csintalan Sándor külön előadást tartott az olimpiáról, aljas politikusokról, francia kultúráról és Oroszországról a Kötöttfogásban, de egy másik vendégnek belefért egy szoft nácizás is a magyar kormány felé.

2024. augusztus 05. 12:34
Csintalan Sándor a Kötöttfogás podcastban 2024. augusztus 2-án

Fotó: YouTube / képernyőkép

Az olimpiai megnyitó is szóba került a Magyar Hang Kötöttfogás című podcastjában.

A sok vitát kiváltó, ominózus megnyitójelenet kapcsán Csintalan Sándor kijelentette: „ha valaki politikusként ezt a dolgot a szájára veszi, az egy aljas söpredédék, egy erkölcsi nulla, egy szarláda, mert az, amit a politika művelt ezügyben Magyarországon, az valami egészen katasztrofális”.

Hozzátette: „ráadásul ez kontextusban van”. Mint mondta, ő nem jár varietébe, mert nem szereti a varietét, „és akkor mi van, ízlés dolga”.

Viszont „aki ezt politikai célokra használja, az télleg, az minden aljasságra képes. Mindenre. Ráadásul ilyen értelemben manipulálja a közönséget és felhasználja.”

Csintalan kifogásolja, hogy 

„megy az olimpia fikázása”, holott szerinte ez volt az első olyan olimpiai megnyitó, ahol „a nép, az istenadta nép hozzáfért az eseményekhez”.

Mint mondta: „nekem ebben a rémálomban keretet adott Tusványos is”. Megjegyezte azt is: „miről beszél ez az ember”, amikor kulturális önazonosságról beszél? (Itt Csintalan feltehetően Orbán Viktorra utalt.) Ugyanis szerinte „Franciaország ilyen, a francia kultúra egy virágzó, sokszínű izé, és kurva régen, és nem csak most”, hanem az volt a migrációs válság előtt és a gyarmatbirodalom előtt is.

Végül azt „javasolta” a magyar népnek, hogy 

„lépjünk ki, csatlakozzunk a nagy Oroszországhoz, mert rugalmas, kiszámítható vezetés, így van, ha tetű vagy, kidobnak az ablakon”.

Ezek után Reichert János, a Magyar Hang publicistája azt mondta, hogy „az az igényszint, ami a Fidesz-propaganda olimpia-bírálata”, az 1936-os „berlini olimpia megnyitója úgy, ahogy Hitlerék megrendezték”, sőt: „az nagyon tetszett volna ennek a mostani társaságnak”.  

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2024. augusztus 30. 14:56
Remélem, hogy önmagával kezdte.
moricka13-3
2024. augusztus 19. 13:04
Csintalan azt tudja, hogy őt magát hányan tartják szarládának, erkölcsi nullának?
moricka13-3
2024. augusztus 14. 15:57
Csintalan Sándor pedig szíveskedjen azt elárulni, hogy személy szerint az MSZP be való megtérése által a pártja szekere előre ment egyet, vagy kettőt/hármat hátra, magyarán szólva érez felelősséget régi/új pártja lassan már mérhetetlen támogatottságáért és előbb, vagy utóbbi okafogyottá válásáért?
nemmondom
2024. augusztus 07. 16:20
Ez az olajos malmi svihák sok embert átvert már.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!