Konok az Öt megszűnéséről: Ne értékeljük már túl ezt a szar rendszert!

2024. augusztus 16. 10:46

Továbbra is bizonytalan az ATV népszerű műsorának a folytatása.

2024. augusztus 16. 10:46
Öt, ATV, cover. Fotó: YouTube

Fotó: képernyőmentés/YouTube

Ahogy arról korábban írtunk, az eredetileg augusztus 26-án, 21:55-re beharangozott ÖT című vitaműsor Konok Péter történész, Schiffer András ügyvéd, Ceglédi Zoltán politikai elemző és Hont András újságíró közreműködésével egyelőre még sem tér vissza az ATV képernyőjére.

Ezt is ajánljuk a témában

A Mandiner a hírrel kapcsolatban megkereste az ATV-t, igaz-e, hogy megszűnik az Öt című műsor, meg is jött az egyértelmű válasz. Így reagáltak:

Az ATV Csoport semmilyen módon nem kíván reagálni erre!”

Az egyik szereplő, Konok Péter történész közösségi oldalán az alábbi posztot osztotta meg:

„Mindig elcsodálkozom, hogy milyen heves érzelmek öveznek egy egyszerű vitaműsort, pro és kontra egyaránt. Mert, persze, pro is akad bőven: ők a szólásszabadság utolsó bástyáját siratják. Túlzás ez mindenképpen. Az ÖT egy politikai vitaműsor, nem több, nem kevesebb. Szánalmasan tréfás, mikor – lényegében persze olyanok, akik nem nézik – úgy állítják be, mint a magyarországi politika szürke médiaeminenciását, az ellenzék szétverőjét és a Fidesz hatalmon tartóját.

Kicsit persze hízelgő elképzelnem, hogy egy roppant háttérhatalom tagja vagyok, de azért ne vicceljünk már!

Ha valóban egy vitaműsor irányítaná itt a történéseket, akkor már tényleg valahol az Iidiocracy és a Black Mirror lidérces határvidékén élnénk, nem egy lábszagú, tolvaj, sokszor ijesztő, sokszor nevetséges, groteszk kis minthadiktatúrában. Ne értékeljük már túl ezt a szar rendszert! Külön muris, mikor ez az »érv«, mármint hogy az ÖT – sőt külön Hont András – tehet mindenről, azzal keveredik – sokszor ugyanazon kedves nemnézőink kommentárjaiban –, hogy a ÖT-öt amúgy már a kutya sem nézi, bezuhant a nézettség, satöbbi” – írta a történész, majd arról is ír, a műsor melyik szereplője, milyen politikai beállítottságú.

Ezt is ajánljuk a témában

„Nem, az ÖT nem fideszes. Nem, nem is »ellenzéki«. Bármilyen különös, különféle vélemények ütköznek benne, és a szereplők egyike sem sorolja magát sem oda, sem amoda. A magam részéről utálom a Fideszt, ocsmány, botrányos rablóbandának, a legaljasabb módszerekkel operáló, a legrémesebb ösztönökre és frusztrációkra alapozó kivéti társaságnak tartom őket, az »ellenzéket« pedig (régit és »újat«) a rendszer fenntartóinak és biztosítékainak tekintem, de bizton állíthatom – mert ott vagyok minden műsorban – hogy (bármit is állítsanak az »ellenzéki« véleményformálók és trollseregek), a résztvevők közül senki sem »fideszes«” – tette hozzá Konok Péter.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Graf
2024. augusztus 17. 12:41
' ne értékeljük már túl ezt a szar Konokot ' .....
luisbathhelena
2024. augusztus 16. 16:19
Konok te kilógtál, mert egy végtelenül nagy hülye voltál, véglegesen elfogult és szellemtelen. Viszont megbízhatóan hoztad a mindent lefikázó, mindennel elégedetlen anarchista proli figuráját. Ez is valami. De úgy látszik MP nem tűri az elhajlást és az ATV beszart...
nemmondom
2024. augusztus 16. 16:18
Sajnálom az ÖT c. műsor négy szereplőjét, az ötödik nem oszt, nem szoroz.
julius68-2
2024. augusztus 16. 15:16
Elég lett volna, Konokot kirúgni !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!