Kiss László abszurdnak tartja meggyanúsítását az óbudai korrupciós botrányban (videó)

2024. augusztus 16. 22:39

A III. kerületi polgármester ügyvédje megerősítette, Kiss Lászlót korábbi munkatársa dobta fel, aki egyezséget kötött az ügyészséggel.

2024. augusztus 16. 22:39
Zamecsnik Péter

Nyitókép: Képernyőfotó/YouTube

Minden ellene felhozott gyanúsítást tagad és abszurdnak tart Kiss László, Óbuda DK-s polgármestere, akit pénteken tartóztattak le, a gyanú szerint hivatali vesztegetés elfogadása és pénzmosás miatt. Zamecsnik Péter, Kiss László ügyvédje a HírTv műsorában megerősítette, hogy a kényszerintézkedést az eljárás meghiúsulásának veszélye miatt rendelte el a bíróság. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az ügyvéd megerősítette, hogy 

az óbudai korrupciós botrány egyik kulcsfiguráját, Kiss korábbi munkatársát engedték ki a letartóztatásból, cserébe azért, hogy rávallott a polgármesterre, 

kedvező egyezséget kötve az ügyészséggel. A gyanú szerint több bűncselekmény köthető Kiss László nevéhez: egyrészt túlárazott szerződéseket kötöttek munkákra, illetve fiktív munkákra fizettek ki pénzeket, valamint a pénzmosás bűncselekménye is felmerült. A polgármester azt is tagadja, hogy ismerné az ügy gyanúsítottjait, állítása szerint soha nem találkozott velük.

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2024. augusztus 17. 17:10
Ki, kit néz hülyének? Ez egy maffia! Azt viszont nem értem, hogyan maradhatott ki a gyanosítutti szórásból a jegyző, dr. Bots Dénes? Ha valaki találkozott sötét gazemberrel, akkor az nem lehetett más mint ez a szintén zsírdisznó. Mindenről tudnia kellett... ez volt a dolga. Ha jogszabálysértést észlelt, azonnal riadót kellett volna fújnia. A jegyző az adott önkormányzat első számú jogásza, állandó meghívottja a közgyűlésnek. Mindenről tudnia kellett! Tessék elővennei. Ő kell legyen a következő letartóztatottnak!
2024. augusztus 17. 13:39 Szerkesztve
Tolvaj bűnbanda. Lezüllesztették a kerületet, gyanús ingatlanügyek stb., amíg Bús volt a polgármester folyamatosan épült, szépült a kerület. Zamecsnikra futja a fizetéséből. Gyárfást is ő védte? Sok év után talált döntő bizonyítékot? Naná.
patriota-0
2024. augusztus 17. 12:33
Én azt nem értem, hogy hol volt pár évvel ezelőtt az a rengeted idióta, barom, állat, akik most vezető pozícióban vannak a nyugati országokban? Ezeket beetették valami bolondgombával, mert maguktól nem lehetnek ilyen hülyék.
atti64
2024. augusztus 17. 12:31
BALOLDALI PATKÁNYOK PUSZTULJATOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!