Zelenszkijék válasza a magyar kormánynak: nem zsarolás az orosz Lukoil cégre vonatkozó kőolajszállítási korlátozás

2024. július 26. 18:00

Az ukrán elnöki tanácsadó hozzátette, hogy Magyarország és Szlovákia nem annak érdekében cselekszik, hogy béke legyen Ukrajnában.

2024. július 26. 18:00

Nyitókép: SAMUEL CORUM / AFP

Nem zsarolás az orosz Lukoil cégre vonatkozó, Szlovákiát és Magyarországot érintő kőolajszállítási korlátozás – jelentette ki pénteken az ukrán elnöki hivatal tanácsadója a Reuters hírügynökségnek nyilatkozva. Mihajlo Podoljak arra a pénteki magyar kormányzati állásfoglalásra reagált, amely szerint Ukrajna az olajszállítás szüneteltetésével zsarolja Magyarországot és Szlovákiát, mert azt szeretné, ha a két ország felhagyna a tűzszünetet követelő, békepárti politikájával. 

Podoljak azzal utasította vissza a magyar kormányzati állásfoglalást, hogy véleménye szerint 

Magyarország és Szlovákia nem annak érdekében cselekszik, hogy béke legyen Ukrajnában, 

hanem ahhoz ragaszkodnak, hogy engedményeket kell tenni Oroszország számára.

(MTI)

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 329 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­­­k­e­l­­d­­ ­a­­ ­­­s­­z­e­­­x­i­ ­­p­­u­­n­c­­­i­­­m­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­𝐍
HZ72
2024. július 29. 13:32
Megdöglesz hazaáruló náci disznó!
bf109g14
2024. július 29. 11:33 Szerkesztve
Csak egy kis üzemzavar kellene a feléjük menő hálózatban. Mittomén, felrobban egy trafó túlterhelés végett, vagy hasonló. Valami külső, vis maior ok, ami miatt nem vádolhat minket senki szerződésszegéssel, hiszen technikai hibáról van szó. És majd olyan alaposan ki is fogjuk vizsgálni, mint az EU a gázvezeték robbanását. A lényeg, hogy külső okok miatt történjen a leállás, és a helyreállítás hetekig tartson, mert a siemens ide sem szállít alkatrészt, mint paks2-höz. Közben a kormány látványosan sajnálkozik, és megígéri, hogy mindent megteszünk a gyors helyreállításért, és kivizsgáljuk a hiba okát, a felelősöket megbüntetjük. Közben pedig Sanyi támasztja a lapátot két hónapig, a felelős meg egy griffmadár lesz, aki rövidre zárt egy alállomásnál két vezetéket.
kastellorizo
2024. július 29. 07:21
Podoljak csak azt a náci ostobaságot hajtogatja, hogy a háború: béke.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!