Újabb milliókkal dobta meg Karácsony a Városháza-ügyben érintett fővárosi cégvezetőt

2024. július 24. 16:35

A vagyonkezelő vezérigazgatója nem most először kap látványos összegű prémiumot.

2024. július 24. 16:35
Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

 

Ahogy a napokban megírtuk, annak ellenére, hogy nem túl rózsás Budapest anyagi helyzete, a baloldali főpolgármester több, vezető állású munkavállaló prémiumkifizetését hagyta jóvá. Karácsony egészen pontosan 200 millió forintról döntött, a fizetési listán pedig szerepel a járatritkításért, a fővárosi utasokat vágásérett pulykához hasonlító Walter Katalin, Mártha Imre és a Városháza-ügyben feltűnő Barts J. Balázs is.

Utóbbi a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatójaként 10 millió 920 ezer forintot vehet fel.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, Barts volt az, aki a nyilvánosságra került hangfelvételek szerint

üzletemberekkel tárgyalt a Városháza épületének eladásáról.

A Városháza-ügyben a rendőrség is nyomozást indított 2021 őszén, csalás, vesztegetés, és befolyással való üzérkedés gyanúja miatt. Karácsony először megvédte Bartsot – akiről a főpolgármester azt állította, csőbe húzták –, de később mégis fegyelmit adott neki. Aztán meg prémiumot.

A vagyonkezelő vezérigazgatója ugyanis nem most először kap látványos összegű jutalmat.

Alig két hónappal azután, hogy a Városháza-gate kapcsán írásbeli fegyelmit adott a főpolgármester Bartsnak, 2022-ben év végi, 5,2 millió forintos jutalomban részesítették. De tavaly is beszámoltunk róla, hogy Bartsot 10 millió forintos prémiummal dobták meg.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­k­­e­­­l­­d­ ­a­­­ ­­s­z­­­e­x­­­i­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­­i­­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­­­𝐔­𝐍
2024. július 24. 18:36 Szerkesztve
Butapest szégyenei azok, akik Karácsonyt megválasztották. Ha valakit jól fel kellene pofozni, akkor öket, csakhogy elbújtak a "titkos szavazás" nevü paraván mögé. Hogy valaki buzi, azt büszkén szokták megvallani, de azért senki nem veri a mellét, hogy "Én Karácsonyra szavaztam". Érthetö, hiszen ez egy sokkal nagyobb perverzió, mint ha valaki feleségül veszi a WC-kagylót.
2024. július 24. 18:30 Szerkesztve
Karácsonynak ezután két szörnyeteget kell etetnie. Ami a Gyurcsány-putri kielégítése után megmarad, azt mind oda kell dobnia a TISZArháziaknak. Ami ezután marad, az Budapesté. Már sokszor kérdeztem magamtól, hogy vajon korruptnak lehet-e nevezni azt az embert (Kari-Gerit), aki másoknak enged lopni, amennyit csak akarnak, de ö maga annyira mafla, hogy ö nem lop. De nem azért nem lop, mert erkölcsi aggályai lennének, hanem azért, mert még azt sem tudja, hogy lopni hogyan kell. Gyurcsánynak igaza volt, amikor azt mondta: "Aki még lopni sem tud, az tényleg semmire nem alkalmas" Ö aztán ezügyben tényleg soha nem is blamálta magát, azt tudjuk.
makapaka2
2024. július 24. 18:20
Budapest szégyene vagy Kamu Geri!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!