Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Szurkolói demonstrációt tartanak Budapesten Marco Rossi mellett

2024. július 02. 06:13

A sajtóhírek, miszerint lemond a szövetségi kapitány, heves reakciókat váltott ki mind a csapat tagjai, mind pedig a szurkolók részéről.

2024. július 02. 06:13
Wales v Hungary - UEFA Euro 2020 Qualifier

Nyitókép: Stu Forster/Getty Images

Ahogy lapunk korábban megírta, felmerült, hogy a magyar válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a csapat Eb-ről való kiesését követően lemond és otthagyja a válogatottat. A sajtóhírrel kapcsolatban heves tiltakozások jelentek meg a nyilvánosságban, mind a csapat tagjai, mind pedig a szurkolók részéről.

Rossi támogatói egy július 5-ére szervezett eseményt is létrehoztak a Facebookon, a szövetségi kapitány melletti kiállás érdekében.

Az esemény „Folytassa, mister! – szurkoló demonstráció Marco Rossi mellett” néven kerül megrendezésre.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Eb-szereplés vegyes érzésekkel

A magyar válogatott három ponttal végül nem jutott be a nyolcaddöntőbe az Európa-bajnokságon. Miért nem jött össze a mieinknek a továbbjutás? Ez a realitás, vagy valami félrecsúszott? Elemzésünk.

10 órája

„Ez a torna helyre tett minket”

A magyar futball ismert alakjait kérdeztük arról, hogyan élték meg drámai fordulatokat sem nélkülöző szereplésünket az Európa-bajnokságon, és mit látnak a hátterében.

10 órája

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-113
2024. július 03. 16:06
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­k­­­e­l­d­ ­­a­­ ­­s­­z­­e­x­­­i­ ­p­­u­­n­­­c­i­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
TorokPeter
2024. július 02. 19:26
Mennie kell. Ilyen vállalhatatlan eredménynel nem lehet valaki edző a magyar válogatottban. Sorozatos rossz döntései vezettek ehhez az óriási kudarchoz és szégyenteljes összeredményhez. Szinte mindenben hibázott Rossi.
Szili_Tamas
2024. július 02. 18:55
Szegény édesapám úgy fog meghalni, és én is úgy fogok meghalni, hogy sem az ö életében , sem az enyémben nem volt értelmes magyar foci. Csilliárdok és milliárdok mit sem érnek ha nincs tehetséges focista.
Monus_Anita
2024. július 02. 15:41
Köszönjük mester a még mindig szar magyar focit, csak most már csilliárdokért áruljátok nekünk a nagy átverést. Kár hogy a hanyatló nyugatnak vannak csak jó focistáik, meg a románoknak, meg az ukránoknak, meg a szlovákoknak, meg a szlovéneknek, meg a cseheknek, de nekünk csak köcsögbuzi focistának álcázott parasztok jutottak, egy kopsz katasztrófával, aki semmit sem hozott a magyar fociba, csak a stagnálást meg az üzletet, a hipe-al együtt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!