„Pont rohadtul elég volt a liberálisok uszításaiból” – Kocsis Máté reakciója arra, hogy egy ellenzéki csoportban szavazást indítottak Orbán lelövéséről

2024. július 14. 19:49

„Ez rideg vérvágy olyan elvakult liberális gyűlölködők részéről, akik azt hiszik, elég az indulataikat viccnek álcázni", mondta a Fidesz frakcióvezetője.

2024. július 14. 19:49
null

Nyitókép: Kocsis Máté Facebook-oldala

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Facebook bejegyzésben reagált arra a hírre, hogy az egyik legnagyobb ellenzéki Facebook-csoportban szavazást indítottak arról, hogy mikor kéne lelőni Orbán Viktor magyar miniszterelnököt. 

Ezt is ajánljuk a témában

Ismerjük a liberális média gyáva és sunyi módszereit, most menetrendszerűen azt fogják mondani, hogy ugyan már, feleslegesen ugrottunk rá egy viccoldal bejegyzésére, mert ez csak humor, ez csak szellemeskedés, nem kell komolyan venni. Ezek az idők azonban elmúltak” – írta a politikus, majd így folytatta:

De, bizony komolyan kell venni, mert ebben semmi humoros, semmi szellemes nincs, különösen a Fico és a Trump elleni merényletek árnyékában. Ez rideg vérvágy olyan elvakult liberális gyűlölködők részéről, akik azt hiszik, elég az indulataikat viccnek álcázni.

 

Kapcsolódó vélemény

undefined

Puzsér Róbert

Facebook

Idézőjel

Megnevezni is nehéz, miben lehet bízni ebben a kilátástalan helyzetben – legfeljebb egy sóhajra futja: Isten, óvd meg Amerikát!


És még valami. Orbán Viktor csak másodsorban politikus, elsősorban öt gyerekes apa, és hat kisgyermek nagyapja. Szóval pont rohadtul elég volt a liberálisok uszításaiból, a sunyiságukból, elég volt az agresszív gyűlölködésükből!”

Összesen 310 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2024. július 15. 23:01
Mindenki nyugodjon le a picsába! Várjuk meg a Megafon szeretetkommandóját, valamint a Bayer Show-t, az Újságíróklubot...
hallgató
2024. július 15. 13:30
Tragikomikus amikor a ballibek elfogadásról papolnak, de közben ezerrel cigányozzák Orbánt, akit most már nyiltan meg akarnak ölni.
barkov08
2024. július 15. 13:20
Te görény geci, hát ti osztottátok nem csak ketté, hanem száz felé az országot, napi szinten uszítotok, gyűlölködtök, legitimáltátok az idegengyűlöletet, a homofóbiát, és még nektek áll feljebb?
Héja
2024. július 15. 09:08
Ahogy a vadászok mondják: ezek a "vicces" sejthalmazok golyóérettek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!