Az egyik legnagyobb ellenzéki Facebook-csoportban már Orbán lelövését várják

2024. július 14. 16:43

Egy ellenzéki Facebook-csoportban, amely korábban Magyar Péter kampányát is tolta, most szavazást indítottak arról, hogy Orbán Viktor miniszterelnök ellen mikor fognak merényletet elkövetni, írta meg Deák Dániel.

2024. július 14. 16:43
null

Kép forrása: Fischer Zoltán / X

Deák Dániel posztolt arról, hogy az egyik legnagyobb magyar ellenzéki Facebook-csoportban Donald Trump után már Orbán Viktor lelövését várják. 

Ezt is ajánljuk a témában

A csoportban, ahol korábban Magyar Péter kampányát is segítették, szavazást is indítottak a merényletről. 

 

Összesen 176 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. július 15. 12:18
Ha ez Magyarországon megtörténne, polgárháború törne ki, az ellenzék az utolsó szálik meg lenne skapolva. Gyurcsány, - mint minden rossz forrása -, atomjaira lenne szétszedve.
Palatin
2024. július 15. 12:15
ORBÀN VÉDELMÉT MEG KELL ERÖSÌTENI. A FICO ELLENI MERÈNYLET IS KIMONDOTTAN EGY BÉKEPÁRTI POLITIKUS ELLENI, TERVEZETT TÁMADÁS VOLT. Az ellenzék tagjait is megfigyelés alá kell vonni, tölük minden kitelik. A háborúellenes, békét akaró európai vezetöket "bizonyos erök" likvidálni akarják, hogy teljesen szabad kezet kapjanak Európa és Oroszország egymásnak ugratásához. Az USA végleg le akar számolni az oroszokkal, de az európai hadszintéren, hogy Amerikát megóvja a pusztulástól. Ezzel az USA két legyet ütne egy csapásra, két riválisát, - Európát és Oroszországot -, kikapcsolná, és igy Kinával szemben óriási fölényre tenne szert. Ez a céljuk, igy elképzelhetö, hogy mindent hajlandók bevetni. Ezekhez a diverzáns akciókhoz belsö, szunnyadó, potenciális merénylöket bérelnek fel, akik nem ismertek. Így akarják a gyanút egy random merénylöre irányítani. Ilyen potenciálisan beszervezhetö gyurcsányista-Magyarista elemekkel tele van Magyarország is, a baloldali libsi pártokban szinte nyüzsögnek.
Aerion
2024. július 15. 12:08
Mindegyik alább felsorolt alak közösség és személy elleni uszítást követett el. Egy ország legitim vezetője elleni gyilkosságról pofázott, reménykedve emberek milliói által demokratikusan megválasztott személy meggyilkolásában. "Remélem tudod, hogy a következő te leszel, de lejjebb kapod a golyót" Írjátok ki ennek az élőlénynek a nevét a kommentfalra.
Aerion
2024. július 15. 12:04
cccbasatu Nézzetek szembe magatokkal ! Pontosan olyan vérengzők vagytok mint a jobboldali kretének mert ti is olyanokat kívántok amilyenek nektek kívánnak ők. ------------ Nincs jobboldal és nincs baloldal. Normalitás és abnormalitás van. Ép értelem és elmebaj. Ember és moslék.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!