Öt mondat és egy kérdés a Puzsér-Ábrahám verekedésről

2024. július 20. 19:49

Az egész számomra nem más, mint felnőtt intellektusokban rekedt gyermeki egók küzdelme.

2024. július 20. 19:49
Vona Gábor
Vona Gábor
Facebook

Nyitókép: Vona Gábor Facebook-oldala

„1. Gyomrot összeugrasztóan megdöbbentő. 2. A polgári Magyarország lehetőségét zárójelezően elkeserítő. 3. Csalódást keltően szánalmas. 4. Tehetetlenségbe fagyasztóan dühítő. 5. De nem lenyugodni kellene inkább mindenkinek? Csak engem tölt el végtelen szomorúsággal, hogy mind a virtuális, mind a fizikai térben ennyire elvadultunk? 

Nem akarok peace jeleket a homokba karcolni, sem a tábortűz köré könnyezve összeállni, sem giccses, szentimentális, képmutató jófej lenni, mert taszít az ilyen, de ha ez a két véleményformáló értelmiségi egy gőzös és alpári kommentháborún keresztül végül ütésváltásig jut el, mi lesz még itt? Hová tart ez a társadalom? Én azon kevés ember közé tartozom ebben az országban, aki – minden hibájukkal együtt – ismeri, szereti és tiszteli mindkét érintettet. 

Ezért figyelem, követem őket és inspirálónak tartom a véleményüket. De ez az egész számomra nem más, mint felnőtt intellektusokban rekedt gyermeki egók küzdelme. És sajnos mindkettő környezete azt mondja, sulykolja az illetőnek: »jól tetted, amit tettél. Neked van igazad.« Miközben mindkettőnek kellene hogy legyen egy barátja, ismerőse vagy bárkije, aki azt mondja: »hagyd már ezt az egész vendetta-spirált a picsába, mert nem méltó hozzád«”.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vanced
2024. július 22. 12:27
Hazudik a cigánybűnöző, de ezt eddig is tudtuk: youtube.com/watch?v=KuZpGVo7m40
khomeini
2024. július 22. 11:33
elég takonygerincű ez a Zázri...
hátakkor
2024. július 22. 08:26
Zázriwetz :)
allen9
2024. július 21. 21:57
Vona, neked még elkenem a szádat egyszer, amiért lenyesegetted a vadhajtásokat, és a lövészárokban hagytál 30 ezer gárdistát és 100 ezer talpas aktivistát. Undormány szardarab vagy.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!