Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Orbán Viktor zseniális jobbegyenese letarolta a baloldal gyalogságát

2024. július 03. 09:12

A legjobban talán a baloldal leghangosabb szószólóját, Juszt Lászlót viselték meg a történések.

2024. július 03. 09:12
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„Mint arról korábban beszámoltunk már most támadásba lendült a nemzetközi balliberális média és igyekszik megbontani az európai jobboldal egységét. Arról írnak, hogy az Orbán Viktor nevével fémjelzett új patrióta pártcsoport le akarja rombolni a meglévő nemzeti konzervatív frakciókat, és azok kárára akar erősödni. Azonban nem csak a nemzetközi baloldalnál verte ki a biztosítékot a vasárnap Bécsben bejelentett új pártcsoport.

A hazai baloldal gyalogsága, a megmondóemberek egymás után hüledeztek, gonoszkodtak, próbálták a maguk szája íze szerint narrálni a történéseket.

Az SZDSZ egykori prominense, Szent-Iványi István például az ATV-ben igyekezett minél jobban kisebbíteni a jelentőségét az új európai jobboldali formációnak, mondván, porszem lesz csupán Brüsszelben, még ha sikerül is tető alá hozni a frakciót.

A legjobban talán a baloldal leghangosabb szószólóját, Juszt Lászlót viselték meg a történések. Korábban már megírtuk, hogy Juszt jó baloldali katonaként teszi a dolgát, rendszeresen posztol, hozzászól, értékel, kinyilatkoztat, ahol tudja, kritizálja az Orbán-kormányt. Hol az egyházakat támadja, hol Kocsis Máté kerül a célkeresztjébe, hol a focipalántákat minősíti, hol pedig orosz zászlónak nézi a magyar lobogót. De sikerült neki nagyon csúnyán belerondítani még a nemzeti ünnepünkbe is, természetesen a Most vagy soha! című film került a céltáblájára.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-118
2024. július 05. 15:24
🍓 ️ ­­É­r­t­é­­k­­­e­­­l­d­ ­­a­­ ­­s­­­z­­e­­x­­­i­­­ ­­p­­u­n­­­c­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Tokaji-0
2024. július 04. 17:13
A sas nem kapdos legyeket! A jusztlacikák viselt dolgainak taglalása még az uborkaszezon alibicikkecskéinek megtöltésére is alkalmatlan. Ráadásul elismertétek, hogy "korábban már megírtuk". Csak jelzem: a kelleténél sokkal többször! Ha nincs érdemi mondanivaló: nem kell fosni a szót! Médiaemberek írogatása médiaemberekről?! Árad belőle a belterjesség bűze! Itt kezdődik a szakmai alázat hiánya: az olvasó szembeköpése! Tudjuk, a szó súlytalanítása nagyipari méretekben folyik! Ez világjelenség, sőt, ez a világtrend! De ez egyáltalán nem menti föl a tollforgató sajtómunkást, s pláne nem a szerkesztőségek kocsmaszögleteit!
2024. július 04. 02:03 Szerkesztve
"zsocc44 júl03. 20:03 Csak egy konkrétum érdekel! Megvan 7 tagországból a 28 képviselő? Ha megvan akkor már csak 692-vel all szemben ez a 28, amiből a Fidesz 11-et tud adni. Vagyis kb akkora jobb egyenes, mint Kovács Nokraft Józsefné csapna oda a prakkerrel Tysonnak…" Ne aggódj, ha megvan a terv és láthatóvá válik a csontváz az új frakció képében, meglásd, villámgyorsan rárakódnak az izmok is.
iimre
2024. július 04. 01:57
"catalina11 ➜ Pelso j. júl03. 18:42 »Olyat még nem láttam, hogy valakik a szánakozó nevetéstől epét hánytak volna.« • én meg olyat nem láttam, hogy valaki 4x2/3 után szánakozva nevetett volna...." Hát, a győztesek között pedig biztosan van ilyen. :D Nem szép, de életszerű, hiszen a legszebb öröm a káröröm — és abban biztosan nincs semmi féltékenység…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!