„Elviselhetetlen, tűrhetetlen" – Orbán Viktor szerint következményekért kiált, ami a kalandparkban történt

2024. július 19. 08:39

A miniszterelnök kijelentette: nem fordulhat elő ilyen egy nyári táborban.

2024. július 19. 08:39

Fotó: képernyőmentés

Mint arról beszámoltunk, Orbán Viktor péntek reggel interjút adott a Kossuth Rádiónak, amelyben több aktuálpolitikai téma mellett nem hagyta szó nélkül a szolnoki gyermekbántalmazás ügyét sem.

Elviselhetetlen, tűrhetetlen, ami a szolnoki kalandparkban történt”

– mondta a miniszterelnök a gyermekbántalmazás kapcsán. Hozzátette: nem fordulhat elő ilyen egy nyári táborban. Aki a tábort működteti, az tartozik felelősséggel a szülők felé, nem szervezhet tábort, aki nem tud megfelelni ennek, a kormánynak pedig az a feladata, hogy ezt betartassa – ezzel a gondolattal zárult az interjú.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, néhány napja megrázó videót tett közzé a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a Facebook-oldalán. A felvétel a város által üzemeltetett Szolnoki Kalandparkban készült, és a kezdőképen egy sisakos gyerekcsoport látható, ahogy az árnyékban várakoznak. A videón egy férfi, a csoport egyik felügyelője, a karjánál fogva megragad egy gyereket, néhány méterrel odébb húzza a gumiburkolatú futókör fölé,

majd olyan erővel rúgja ki a gyerek lábát, hogy az beveri a fejét a földbe, és másodpercekig mozdulatlanul fekszik, egészen a felvétel végéig. Tette ezt pusztán azért, mert a kisfiú nem akart felmászni a magasba...

Szerdán kiderült, hogy a kisfiút a jászberényi Yakuzák SE nevű karateegyesület elnöke rúgta fel. A férfi a tettéért bocsánatot kért.

Ezt is ajánljuk a témában

Az RTL megkeresésére Tuza Péter ügyvéd és Tahon Róbert, a Magyar Karate Szakszövetség főtitkára is elmondta a véleményét a jelenetről.

Mindenképpen vizsgálni kell a testi sértés kísérletének a gyanúját. Amennyiben ez a személy a gyermekeket felügyelte, az ő felügyeletére voltak bízva a gyermekek úgy a rendőrségnek azt is vizsgálnia kell, hogy a kiskorú veszélyeztetésének a bűntette az megvalósulhatott-e”

– fogalmazott az ügyvéd. A gyermeket felrúgó férfi akár többéves börtönbüntetést is kaphat, amennyiben vádat emelnek ellene és bűnösnek találják, illetve az edzőt élete végéig eltiltják a karateedzői foglalkozástól.

„Döbbenet. Megnézi az ember egyszer, kétszer, háromszor, és nem hiszi el, amit lát. A szövetség úgy ismerte az edzőt, mint aki rengeteget tett a gyermeksport fellendítéséért, azonban ezzel az üggyel méltatlanná vált munkájára” – jelentette ki Tahon Róbert, a Magyar Karate Szakszövetség főtitkára a csatornának.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­­­k­­­e­­l­­­d­ ­­a­ ­­s­­z­­e­­­x­i­­ ­­p­­­u­n­c­­­i­­­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
zsolti123
2024. július 22. 00:44
Ezt látta valaki? tv2play.hu/tenyek_plusz/tenyek_plusz_adas_2024__julius_19__pentek POKOLI DRÁMA! - Kameránk előtt omlott össze, kikészült az interjú közben a nő, akit állítása szerint többször megerőszakolt a karateedző! Az a férfi, aki felrúgta a kisfiút! Most sorra állnak fel azok, akiket elmondásuk szerint bántalmazott, --- ----------------------------- Egyre pofátlanabb a kisgyermeket felrúgó volt edző Elmenekül a vizsgálat elől és hazudozik www.origo.hu/itthon/2024/07/itt-van-a-kisgyereket-felrugo-agocs-tibor-ujabb-vallalhatatlan-magyarazkodasa
blondibarbi
2024. július 20. 07:31
"Újabb részletek derültek ki az edzőről, aki brutálisan felrúgott egy kisfiút a szolnoki kalandparkban. A TV2-nek egy nő mesélt most az általa átélt borzalmakról, állítása szerint az edző korábban megerőszakolta őt."
Skywalker_bp
2024. július 20. 07:30
Elviselhetetlen. Tûrhetetlen! Kemény intézkedésekwt hozunk. Mint a reptéri szoftverfrissítések miatt. Az is elviselhetetlen. És tûrhetetlen! Elfoglaljuk Brüsszelt is. Ja? Nem. Mégse. A Bethesda gyerekkórház pedig a facebook-on gyûjt klímára
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!