Nem túlzás: egészen példátlan gyerekbántalmazás történt a szolnoki kalandparkban (VIDEÓ)

2024. július 16. 19:24

Csak erős idegzetűeknek.

2024. július 16. 19:24
null

Nyitókép: képernyőfotó a videóból

Megrázó videót tett közzé a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a Facebook-oldalán. A felvétel a város által üzemeltetett Szolnoki Kalandparkban készült, és a kezdőképen egy sisakos gyerekcsoport látható, ahogy az árnyékban várakoznak. A videón egy férfi, a csoport egyik felügyelője, a karjánál fogva megragad egy gyereket, néhány méterrel odébb húzza a gumiburkolatú futókör fölé, 

majd olyan erővel rúgja ki a gyerek lábát, hogy az beveri a fejét a földbe, és másodpercekig mozdulatlanul fekszik, egészen a felvétel végéig.

A Facebook-posztban a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. kifejezi meglepetését és sajnálatát az incidens miatt, és kijelentik, hogy nem gondolták volna, hogy egy vidéki csapat látogatása ilyen súlyos következményekkel jár. „A gyerekekkel érkező felügyelő viselkedése semmilyen körülmények között nem elfogadható. A gyermekbántalmazás minden formáját elítéljük!” – írták. 

A posztban továbbá közölték, hogy rendőrségi feljelentést tettek.

A Szolnoki Rendőrkapitányság a megerősítette, hogy ismeretlen tettes ellen nyomozást folytatnak garázdaság vétségének gyanúja miatt, de a nyomozás érdekeire való tekintettel további információkat nem közöltek az ügyről.

Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere a videó alatt megjegyezte, hogy

Felháborító, mélységesen elítélendő viselkedés, köszönöm a gyors intézkedést!"

 

A videó itt nézhető meg, de felkavaró képsorokat tartalmaz:

 

Összesen 304 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­­­k­e­­l­­d­ ­­a­­­ ­s­z­­e­­­x­­­i­­ ­­­p­u­­­n­c­­­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
zsolti123
2024. július 22. 00:29
Aki még nem látta, mindenképp nézze meg: tv2play.hu/tenyek_plusz/tenyek_plusz_adas_2024__julius_19__pentek POKOLI DRÁMA! - Kameránk előtt omlott össze, kikészült az interjú közben a nő, akit állítása szerint többször megerőszakolt a karateedző! Az a férfi, aki felrúgta a kisfiút! Most sorra állnak fel azok, akiket elmondásuk szerint bántalmazott,
ahinoam
2024. július 20. 17:57
túl van megint ez lihegve, persze durva volt, de szerintem nem tudta felmérni mekkora erővel rúgta ki a lábát a gyereknek, pont úgy találta el hogy meg tudott perdülni, kétlem hogy igy akarta volna, azért az előzményekre is kíváncsi lennék mielőtt megint megfeszítünk egy embert, akik itt olvassák sőt úgy általában sok ember agresszív és sértett, rengeteg veszekedős, verekedős, kiabálós ember van mindenhol, szinte mindenki bánt valahogyan másokat, az miben különb aki anya létére ordibál, bántalmazza a gyerekét, vajon az milyen sérülést, bántalmazást, kárt hagy majd a gyerekben, persze az fel van mentva, az átlagember sem különb, mindenki hibázik
La Piovra
2024. július 19. 08:34
Én csak egyet nem értek! Az a szülő, aki a gyerekét küzdősportra íratja be, tudnia kell, hogy ott bizony pofonok, rúgások repkednek. Az is nyilvánvaló, hogy egy karate edző fegyelmező eszköztára nem abból ál, hogy százszor leírat valamit. A félelem leküzdése alap egy ilyen sportnál, arra születni kell, vagy megtanulható. Egyébként szívesen meghallgatnám, hogy a kisgyerek mit gondol az esettel kapcsolatban? Sikerült e végül végigmenni a pályán és bátornak érezte magát? Persze lehet itt mindet jogi útra terelni, büntetni, de a lényeg, hogy majd felnőtten hasznosnak találjuk e az efféle, akkor traumaként megélt dolgokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!