Megtörte a csendet a szolnoki kalandparkban bántalmazott kisfiú édesanyja

2024. július 18. 16:51

„Miután visszament, leöntötte vízzel és felrángatta, hogy mi vagy te, lány?” – írta az anyuka.

2024. július 18. 16:51

Nyitókép: Képernyőfotó

Kedden a Mandiner is beszámolt róla, hogy egy megrázó videót tett közzé a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a Facebook-oldalán. A felvétel a város által üzemeltetett szolnoki kalandparkban készült, és a kezdőképen egy sisakos gyerekcsoport látható, ahogy az árnyékban várakoznak.

A videón egy férfi, a csoport egyik felügyelője, a karjánál fogva megragad egy gyereket, néhány méterrel odébb húzza a gumiburkolatú futókör fölé,

majd olyan erővel rúgja ki a gyerek lábát, hogy az megpördül, s beveri a fejét a földbe, majd másodpercekig mozdulatlanul fekszik, egészen a felvétel végéig.

A Szoljon megtalálta, hogy mit írt az édesanya az eset kapcsán. „Miután visszament, leöntötte vízzel és felrángatta, hogy »mi vagy te lány?«” – írta az anyuka, aki szerint a fia az életben nem találkozott ilyen fenyítéssel.

El sem merte neki mondani, hogy mi történt, mert azt hitte, hogy ő annyira rossz volt, hogy ezt megérdemelte”

– számolt be a megdöbbentő esetről az édesanya.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 252 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­é­­­k­­e­­l­d­­ ­­a­­­ ­­s­­­z­e­­­x­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­i­­m­­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
zsolti123
2024. július 22. 00:54
Micsoda álságos hazudozást végeznek a ballibbantak: bagoly-29 2024. július 19. 17:29 Ezt mindenkinek meg kellene nézni: tv2play.hu/tenyek_plusz/tenyek_plusz_adas_2024__julius_19__pentek POKOLI DRÁMA! - Kameránk előtt omlott össze, kikészült az interjú közben a nő, akit állítása szerint többször megerőszakolt a karateedző! Az a férfi, aki felrúgta a kisfiút! Most sorra állnak fel azok, akiket elmondásuk szerint bántalmazott,
bagoly-29
2024. július 19. 17:29
Tudjuk, hogy a gyerekek és a nők, valamin az idősek védelme alapveztő kötelessége az illetékeseknek s a társadalomnak is, csak nem illene ezzel visszaélni, ugyanis ez a védelem csak az ártatlanokat illeti meg! Értem én, hogy az illetékesek igyekeznek igazolni naprakészségüket, de ez ne járjon már vizsgálatok nélküli itélettel! Nem kötelező rögtön fenyegetőzni, elég ha szabályos kivizsgálást és eljárást lebegtetnek meg! Miért akar most mindenki túlbúzgó lenni (a kalandpark alkalmazopttai, az illetékes minisztérium, a karate szövetség s pláne a széplelkek). Mint elkötelezett Fidesz szimpatizáns kérem az OV környezetében levőket, hogy ne akarják őt - kihasználva közismert gyermekszeretetét - lehetetlen helyzetbe hozni félkész hirekkel, mint ma is! A rendőrség vizsgálódik, nincs bitélet, akkor mire a nagy sietség a verdikttel?
bagoly-29
2024. július 19. 15:24 Szerkesztve
Az OPNI egykori lakói mind itt kommentelnek? megdöbbentő, hogy egyesek egy félrevezető videó miatt miket képesek összehordani! Félrevezető, mert nem tudatta, hogy a büntetést mivel érdemelte ki a gyerek! DE hisz ő maga mondta az anyjának, hogy azért mert rossz volt! De a széplelkek nél ez dicséretet érdemel, ugyebár? S sajnos tájékozatlanságból, még OV, vagy az illetékes minisztérium, netán a Karate Szövetség vezetése is beleesik a média csalfa hálójába, hiszen csak azt mutatták nekik, ami a kamerán volt, de arról már nem esett szó, hogy mi is volt mindez előzménye! A hülyébbek, meg agyrázkódásról, gerincártalamról fabuláznak, miközben a karateedzés egyik sokat próbált figurája a lábkirúgás! A gyereknek amúgy kutya baja. A femministákat kiverte a frász, hogy az edző lánynak merte nevezni a fiút! Nagy az isten állatkertje...de miért vannak szabadon az állatai?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!