„Méltatlan a munkájára” – több év börtön is várhat a brutális, gyermekbántalmazó karateedzőre

2024. július 19. 07:10

Egy ügyvéd és a szövetség főtitkára is reagált a gyermeket felrúgó karateedző ügyére.

2024. július 19. 07:10
null

Fotó: Facebook-videó/képernyőmentés

Mint arról beszámoltunk, megrázó videót tett közzé a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a Facebook-oldalán. A felvétel a város által üzemeltetett Szolnoki Kalandparkban készült, és a kezdőképen egy sisakos gyerekcsoport látható, ahogy az árnyékban várakoznak. A videón egy férfi, a csoport egyik felügyelője, a karjánál fogva megragad egy gyereket, néhány méterrel odébb húzza a gumiburkolatú futókör fölé,

majd olyan erővel rúgja ki a gyerek lábát, hogy az beveri a fejét a földbe, és másodpercekig mozdulatlanul fekszik, egészen a felvétel végéig. Tette ezt pusztán azért, mert a kisfiú nem akart felmászni a magasba...

Szerdán kiderült, hogy a kisfiút a jászberényi Yakuzák SE nevű karateegyesület elnöke rúgta fel. A férfi a tettéért bocsánatot kért.

Az RTL megkeresésére Tuza Péter ügyvéd és Tahon Róbert, a Magyar Karate Szakszövetség főtitkára is elmondta a véleményét a jelenetről.

Mindenképpen vizsgálni kell a testi sértés kísérletének a gyanúját. Amennyiben ez a személy a gyermekeket felügyelte, az ő felügyeletére voltak bízva a gyermekek úgy a rendőrségnek azt is vizsgálnia kell, hogy a kiskorú veszélyeztetésének a bűntette az megvalósulhatott-e”

– fogalmazott az ügyvéd. A gyermeket felrúgó férfi akár többéves börtönbüntetést is kaphat, amennyiben vádat emelnek ellene és bűnösnek találják, illetve az edzőt élete végéig eltiltják a karateedzői foglalkozástól.

„Döbbenet. Megnézi az ember egyszer, kétszer, háromszor, és nem hiszi el, amit lát. A szövetség úgy ismerte az edzőt, mint aki rengeteget tett a gyermeksport fellendítéséért, azonban ezzel az üggyel méltatlanná vált munkájára” – jelentette ki Tahon Róbert, a Magyar Karate Szakszövetség főtitkára a csatornának.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­­­t­­é­k­­e­l­d­­ ­­a­­ ­s­­z­­e­x­­­i­­­ ­p­u­n­c­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­𝐔­𝐍
zsolti123
2024. július 22. 00:35
Ezt mindenkinek, nemcsak bagolynak: bagoly-29 2024. július 19. 13:14 • Szerkesztve Boszorkányüldözés? tv2play.hu/tenyek_plusz/tenyek_plusz_adas_2024__julius_19__pentek POKOLI DRÁMA! - Kameránk előtt omlott össze, kikészült az interjú közben a nő, akit állítása szerint többször megerőszakolt a karateedző! Az a férfi, aki felrúgta a kisfiút! Most sorra állnak fel azok, akiket elmondásuk szerint bántalmazott,
2024. július 19. 14:23 Szerkesztve
Jól van baszd meg sok ostoba. Látom lehurrogtatok. No problem, akkor erre varrjatok gombot barmok. Ime az ellenpélda.: Elképesztő: megütötte, megharapta, földre lökte két gyermekének édesanyját a német világbajnok futballista A müncheni bíróság pénteken 200 ezer eurós büntetéssel sújtotta a futballistát, akinek ugyanakkor csak egy esetleges újabb vétség esetén kell fizetnie. Orbán Viktor: Tűrhetetlen és következményekért kiált a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás.--- mondja ezt az a cigány, aki joghallgató korában maga is verekedős volt. B.örsi kóter lépcsőforduló. Párhuzamos karra jártam. (Stump István ezért is vette szemináriumi gondozásba a Pálfordult Cigus Far izeust. Az esküszegő polgárjogi prof etat)
bagoly-29
2024. július 19. 14:13
Látom a mandi megtelt a volt OPNI lakókkal! Részvétem, jó szenvedést továbbra is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!