Békepárti olimpia Budapesten

2024. július 29. 19:23

Ahogy ezt illik, pályázatot írtak ki a feladatra, két alkalmas jelölt is indult, Vidnyánszky Attila és Vidnyánszky Attila.

2024. július 29. 19:23
null
Dési János
Dési János
Klubrádió

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

„A budapesti olimpia megnyitó előtt már hónapokkal tetőfokára hágott az izgalom. Ki fogja rendezni a megnyitó ünnepséget? Ahogy ezt illik, pályázatot írtak ki a feladatra, két alkalmas jelölt is indult, Vidnyánszky Attila és Vidnyánszky Attila. A zsűri hosszú hezitálás után végülis a jobbikat választotta, Vidnyánszky Attilát, miután nyilvánosan kijelentette, hogy semmiféle buzulás aztán itt nem lesz. A kabalaállat megtervezése gyorsan megvolt. 

Ezt is ajánljuk a témában

A templom egere került fel a plakátokra, készült el plüssből és jelent meg a nagy versenyek helyszínén is. Ahogy a tervezője magyarázta, ezzel a nagy egyházak kérésének is eleget tesznek, hogy ők is meg kívánnak jelenni, mondhatni megmutatni magukat, a világversenyek alkalmából. És nem csak a stafétabotot, a labdát és a fürdőnacikat kívánják ám megáldani, hanem e kultúrkörben nekik több jár. Ráadásul, a templom egerét nagyszerűen lehet ábrázolni egy elefánttal és már meg is van a dübörgés.

Természetesen a megnyitó alaphangja a békepártiság lett – ebben sem volt vita. Tóth Gabi a békeharc dalait énekelte talpig békepárti matyóruhában. Míg Nagy Feró zsoltárokat zsolozsmázott egyszerű csuhába öltözve.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Olimpia 2024 aktában.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. július 30. 19:43 Szerkesztve
A békén a szocipata és/vagy a pszichopata gúnyolódik. Az egyházakkal szembeni intolerancia szemben áll az EU értékekkel. Párizs és Franciaország jelentős haszonra számít az Olimpiából! A Dési lerántotta a leplet a valódi énjéről!!!
2024. július 30. 19:36 Szerkesztve
Erőltetett iromány! Ez nem a Dési műfaja!
nempolitizalok-0
2024. július 30. 15:58
Ezen a ballibsi röhög????
Box Hill
2024. július 30. 15:03
Ez az olimpia szarban fürdő olimpia lett, nem irigyeljük az elvtársaktól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!