Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Toroczkai László: Négy párt maradt talpon Magyarországon, a többi megsemmisült

2024. június 10. 07:39

Példátlan elhallgatás és cenzúra sújtotta pártját az elnök szerint.

2024. június 10. 07:39
TOROCZKAI László; BORVENDÉG Zsuzsanna; APÁTI István; DÚRÓ Dóra; GRUNDTNER András; NOVÁK Elõd; SZABADI István

Nyitókép: MTI/Purger Tamás

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke az Indexnek adott interjújában megköszönte a több százezer szavazónak, és a párt tagságának a munkát. Hozzátette: példátlan elhallgatás, cenzúra, ami a Mi Hazánk munkáját hátráltatta a kampány alatt. 

„Bejött a jóslatunk, négy politikai párt maradt állva, amelyek közül a Mi Hazánk az egyetlen, amelyik önállóan indult. Ez a négy párt dönt majd 2026-tól Magyarország sorsáról.

A többi párt elveszett, megsemmisült” – mondta.

Egy mandátumot – úgy tűnik – már szerzett a Mi Hazánk Mozgalom az Európai parlamentben, de szerinte nem kizárt még a kettő sem. „Két fontos feladat van. Az egyik, hogy 

utazni kell Brüsszelbe, hogy a német AfD sikere után reményeink szerint közös frakciót hozhassunk létre.

Vár ránk egy új EP pártcsalád létrehozása” – mondta Toroczkai, aki szerint pártjuk erősödött.

„A két évvel ezelőtti országgyűlési választásokon 5,88 százalékot értünk el, most ez a 6,7–8 százalék mindenképpen előrelépés. Természetesen ha a Magyar Péter-jelenség nem jelenik meg, akkor akár 10 százalék fölött is lehettünk volna” – mondta.

„Szentkirályi Alexandra és Vitézy Dávid kombójára láthattuk mennyi pénzt égettek el, ahogy Karácsony Gergely mögött is rengeteg pénz volt.

Ennek fényében az öt százalék körüli eredmény remek Grundtner Andrástól” – emelte ki a főpolgármester-választásról. 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2024. június 10. 20:29
Az tényleg durva, hogy a nevét sem engedte leírni a fészbuk, a petiből meg tényezőt csinált, és még a listáját is összeállította...
erdeymarton89
2024. június 10. 18:39
Azért szégyen hogy egy Tiszapártra szavaztak pedig amiket mond MP azt mind úgy bugizta össze innen onnan fidesz+MHM -től De mindegy is. Azt tolja nekik. De Tisza is leszopik mint nyomentum .Ennyi +hülyeséget amit az nyom...
Oszodibeszed
2024. június 10. 14:21 Szerkesztve
Mennyire hülye ez a faszi, nem vesszük észre?? Nem vágja, hogy még a fideszes főpolgármester-jelölt is visszalépett, és nem brahiból, hogy bukjon Karácsony, ez meg továbbgyűjtette a polgármesteri voksokat a nagy semmire, és küldte azokat a nirvánába. Mehet a széder estre a pressmannhoz. Nagyon kedvelem Borvendég Zsuzsát, de nem értem, mit keres majd a sok sötét európai politikus között.
Perczel Éva
2024. június 10. 12:14
Végül is ki megy Bürsszelbe? Tegnap este Dúró alelnök asszony azt mondta, hogy Dr. Borvendég Zsuzsa kapja a helyet. Ma már Toroczkairól szólnak a hírek.....mi változott?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!