Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Szentkirályi Alexandra nem hagyja cserben a budapestieket, szombaton sokakat meg is látogat

2024. június 07. 20:49

A Fidesz-KDNP fővárosi listavezetője folytatja a kampányt, az Egymillió Találkozás Napján is járni fogja a várost.

2024. június 07. 20:49

Nemhogy nem hagyom cserben azokat a budapestieket, akik eddig nekem szavaztak bizalmat, vagy arra készültek, hanem itt maradok, én a fővárosi ügyekkel fogok foglalkozni, vezetem a fővárosi Fidesz-KDNP-s listát” 

– hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra visszalépésével kapcsolatban a HírTV Napi Aktuális című műsorában pénteken.

Hozzátette: szeretné, ha a Fidesz-KDNP listáján keresztül az fővárosi építkezését támogatnák.

Szentkirályi Alexandra ezzel kapcsolatban megismételte, amit már korábban is mondott: arra kéri a budapestieket, hogy egyik szavazatukat Vitézy Dávidra, a másikat pedig a Fidesz-KDNP listájára adják.

Elárulta, folytatja a mozgósítási kampányt, melynek keretében járja a várost. A szombati Egymillió Találkozás Napján több kerületbe is ellátogat és személyesen is kopogtatni fog a választók ajtaján, akiket arra fog biztatni, hogy szavazzanak a változásra.

„Szeretném minden budapestinek elmondani, hogy van remény, van remény arra a győzelemre, amelyre sokan egyébként néhány hónapja nem fogadtak volna. Van esély, el kell menni szavazni” – hangoztatta.

A teljes interjút alább tekintheti meg:

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monte Carlo
2024. június 08. 10:34
Tommaso 2024. június 08. 09:58 Nagyon pánikoltok.
Tommaso
2024. június 08. 09:58
Egy, a FIDESZ fizette intézet szerint a FIDESZES Vitézy Dávid legyőzheti Karácsony Gergelyt De az a vaIószinűbb, hogy nem A jelöltjük visszaIéptetéséveI, akire ezer mIIiárdot köItöttek, a FIDESZ még a sajátjait is BECSAPTA, ÁTVERTE. Aki pedig a másik oIdalon eddig a Vitézyre voksolással kacérkodott, FIDESZES Vitézyre biztosan nem szavaz
Tommaso
2024. június 08. 09:58
Órbán sakktábláján Szentkirályi Aexandra csak egy paraszt, akit a saját kiráya ütött le.
tompika-2
2024. június 07. 23:57
No ez aztán a program! Vigyen azért seprűt, meg lapátot magával! Egyikkel a hobókat verheti ki a városból, a másik meg kelleni fog a szaruk feltakarításához. Ez még talán menni fog neki. Ha nem, akkor tankolja meg a seprűt, pattanjon fel rá és aztán irány haza!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!