Mi lesz Budapestből?

2024. június 20. 12:34

Totális tanácstalanság. Rengeteg kérdőjel. Még több kompromisszum, még több alku. Városvezetés zéró.

2024. június 20. 12:34
Both Hunor
Both Hunor
PestiSrácok

„Karácsony azt gondolta, hogy ultraliberális, kizárólag lózungokra és a kormány elleni uszításra építő politikája elegendő lesz a győzelemhez, de nagy tévedésben volt. Aki Budapesten jár, látja, hogy közlekedési káosz, fejetlenség, bűz, kosz, hajléktalanok és drogosok tanyájává vált a gyönyörű fővárosunk. A főpolgármester pedig megoldások helyett azon ügyködik 5 éve, hogy az általa irányított szivárványkoalíció minden tagja elégedett legyen, kellő számú kifizetőhellyel, tanácsadóval rendelkezzen. Ja, és legyen mindenhol biciklisáv. Még ha nem kell, akkor is. A városvezetés kit érdekel.

De június 9-vel vége ennek az időszaknak. Ha Karácsony az eddigi többségi összetételével nem tudott érdemben haladást elérni Budapesten, akkor mi lesz októbertől? Totális tanácstalanság. Rengeteg kérdőjel. Még több kompromisszum, még több alku. Városvezetés zéró. Így már valahol érthető, hogy egyébként a választási csalásra utalgató főpolgármester a választási eredmény megsemmisítését kérte a Kúriától és az új választásban bízik. Abban reménykedhet, hogy egy kövérebb előnyre tehet szert a megismétlés során és visszajöhetnek az aranyidők: Gyurcsányék a kasszában, Karácsony a kirakatban. Mindenki boldog. Kivéve persze a fővárosi lakosságot.

Egy biztos: nagyon nehéz öt év vár Karácsonyra, bárhogy is lesz. A kitartott Gyurcsány-fiúknak sem lesz olyan könnyű dolguk, mint eddig volt. Különösen, hogy közben sikerült kiüríteni a kasszát is. És szerencsére a jobboldal is nagyobb számban képviselteti magát a közgyűlésben, mint korábban. Reméljük, gátat tudnak szabni a Tiszával kiegészült baloldal ármánykodásainak.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
templar62
2024. június 21. 16:57
EU-s szabály , hogy eus polgárok is szavazhatnak . Az eus tagságunk nem öröre szól .
Hangillat
2024. június 20. 21:55
Butapesti késfokéleseszű proli unintelligancia cső csel ék belpestist áraszt csőbe húzható, cselt nem észlelő propaganda, gyűlölet- ékkel fejbevert csőcselékének.
Patika
2024. június 20. 17:30
zatoicsi
2024. június 20. 15:40
Budapest egy fekélyes pöcegödör. A moszkva térré silányult fosközpont a 4-6os villamosok vonalán egészen a Blaháig ér, a nagy kloákáig. A körút belseje lepratelep. A pályaudvarokon illuminált orkok és trollok hőzöngenek. A járművek tele vannak mordori és vasudvardi orkokkal. Aki életben akar maradni hordjon magánál fegyvert: rövidbotot, kést, boxer, gázspray-t stb. Ütni-verni-rúgni kell a szaros mocskos prolicsürhét,
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!