Menczer: Manfred Weber büntetni akarja Magyarországot (VIDEÓ)

2024. június 20. 15:45

A Fidesz kommunikációs igazgatója idézte a néppárti frakcióvezetőt, aki kijelentett: „nem Orbán Viktor vagy a Fidesz a probléma, Magyarország a probléma”.

2024. június 20. 15:45

Menczer Tamás csütörtökön a Facebookon közzétett videójában azt mondta, vannak olyan politikusok Brüsszelben, akik ki nem állhatják a magyarokat, „büntetni akarnak bennünket”.

Nem Orbán Viktort vagy a Fideszt, hanem az egész országot. Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője ilyen – jelentette ki, hozzátéve: ezt „a saját szájával” el is mondta.

Menczer Tamás idézte a néppárti frakcióvezető nyilatkozatát, aki azt mondta: „Engedjék meg, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy a hetes cikkes jelentés elfogadásával az ország ellen szavaztam. Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen. Az egész ország ellen”.

A kommunikációs igazgató rámutatott: Manfred Weber szerint tehát nem Orbán Viktor vagy a Fidesz a probléma, Magyarország a probléma. Manfred Weber szerint mi, magyarok jelentjük a problémát – összegzett.

Ezt is ajánljuk a témában

Menczer Tamás úgy értékelt: 

Manfred Weber büntetni akar bennünket, magyarokat”.

„Hogy miért? A válasz egyszerű: mert mi nemet mondunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára. Ezzel szemben Manfred Weber egy háborúpárti, bevándorláspárti és LMBTQ-párti politikus” – közölte a kommunikációs igazgató, hozzátéve: ezért akar büntetni bennünket, magyarokat, és most hozzá csatlakozott Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke.

Akárhányan vonulnak fel a túloldalon, akármekkora a háborúpárti, bevándorláspárti nyomás, mi mindig, minden erőnkkel azért küzdünk, hogy meg tudjuk óvni, meg tudjuk védeni Magyarország békéjét és biztonságát – hangsúlyozta Menczer Tamás.

A vonatkozó videót alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 163 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a-gyar-2
2024. július 04. 17:53
Manfred Weber egy tipikus kiírtani való globalista ügynök
alexandrosz-2
2024. június 20. 20:28 Szerkesztve
Olyan "keményen" felleptetek a buzik ellen, hogy a hèt vègén judapest fele le lesz zàrva a deviánsok vonulgatása miatt. Az ellenük tiltakozök tüntetéseit betiltotta a zsidesz. Pécsett detto, szabadon propagálják a devianciàt. Olyan keményen békepártiak vagytok, hogy szartok a határon túliak legyilkolására, üldözésére, jogfosztására. A hazug köpcös geci gazdátok a szavazatával biztosított az eu. a magyarpusztító ukrán geci haverjaiknak a háborújukhoz: - 85+50+5 milliárd eurót, -13 szankciós csomagot (a 14-et most kotyvasztja a komisszár gazdáival), - sok tucat szankcióhosszabbítást, 6 havonta, - a magyarok pénzén áramot, gázt, üzemanyagot, gyógyszert, kötszert, gyógykezelést, üdültetést. Megszavazott mindent nekik a vètótlan köpcös geci csicska. Mindent is. A vámmentes, korlátozásmentes ukrán exportot, a magyar mezőgazdaság, méhészek tönkretételét is. Mi volt az új zsidó parancs? Nem azt kell figyelni, amit a zsideszes gecik hazudoznak, hanem azt, amit csinálnak!
atti64
2024. június 20. 20:26
A KÉPEN 2DB PATKÁNY LÁTHATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
johannluipigus
2024. június 20. 19:45
Weberke nem tudja megbocsátani, hogy miniszterelnök urunk a vén szőke kurvát akarta elnöknek látni. Az már más kérdés, hogy mindkét német hitvány féreg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!