Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni

2024. június 23. 07:25

Saját nimbuszát szépen lassan lerombolja ő maga.

2024. június 23. 07:25
null
Ambrus-Jobbágyi Zsófia
Ambrus-Jobbágyi Zsófia
Magyar Nemzet

Nyitókép: Facebook

„Néhány hónappal ezelőtt a magyar közvélemény megismerte Magyar Pétert. Politikai pályafutását rögtön egy olyan csavarral kezdte, ami előtte még senkinek nem sikerült: a magyar választók egy része megbocsátotta neki, sőt felmentette bűnei alól azt az embert, aki terrorban tartotta a saját családját, és a legnagyobb bizalmasát, a hozzá legközelebb álló személyt árulta el saját politikai karrierjének beindításáért – a feleségét.

Ugyanezt sok-sok éven át nem bocsátottuk meg számtalan köztiszteletben álló embernek – elég volt a gyanú árnyéka ahhoz, hogy ellentmondást nem tűrően hozzon elmarasztaló ítéletet egyként a közvélemény.

És, természetesen, igen nagyvonalúan Magyar Péter is megbocsátotta magának, hogy titokban készített hangfelvételt egy magánbeszélgetésről a feleségével, hogy később nyilvánosságra hozza. Őt ugye egy fennkölt, nemes cél vezérelte cselekedetében: a csillapíthatatlan vágy, hogy megszabadítsa a magyar embereket a NER zsarnokságától. 

A balliberális sajtó női jogokra oly érzékeny fele pedig úgy volt vele, hogy Varga Juditot akár még bántalmazni is lehet, mivel Orbán Viktor egyik minisztere volt. 

Magyar Pétert pedig felemelte az egekig, így eshet meg az is, hogy mostanra büszkén pózol saját nadrágszíját a magasba tartva.

Csakhogy, ha a balliberális oldalnak nem is, a Jóistennek kiváló a humorérzéke… Történt ugyanis, hogy Magyar Péter csütörtök este elment kiereszteni a gőzt, végül is szíve joga, a Teremtő is megpihent a hetedik napon. 

A buli hevében pedig felöntött a garatra, amihez szintén joga van, csakhogy, mivel a csapból is ő folyik, jött valaki, aki felismerte és le akarta videózni – legalábbis erről szólnak a hírek. Értik, jött egy ember, aki felvételt akart készíteni róla egy olyan szituációban, amire nem számított, és amivel később vissza is élhetnek akár, rossz színben tüntethetik fel. Ezen pedig Magyar Péter – saját bevallása szerint is – olyannyira felháborodott, hogy a helyzet tettlegességig fajult, így a «messiást» kivezették a szórakozóhelyről.

Szegény. A magyarázata nagyon egyszerű volt: Rogán. Ahogy nagyjából mindenre ez a válasza, ami rá nézve kicsit is dehonesztáló. De vajon milyen szinten hiszi el magát az az ember, akinek meggyőződése, hogy sok száz civil ruhás titkosszolga követi minden lépését? Álruhás rendőrök hekkelik a netet az országjárásán, hogy ne tudjon Facebook-élőzni, sőt a karmelitában titkos gyűléseket szerveznek annak érdekében, hogy Manfred Weber új legjobb barátját mindenáron lejárassák. Nos, ha ez így is lett volna, mostanra már biztosan feloszlatta titkos «Utáljuk Magyar Pétert» gyűléseit a Rogán-kabinet: 

saját nimbuszát szépen lassan lerombolja ő maga.”

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 282 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iimre
2024. június 24. 21:57
"Mandarin-888 jún23. 10:18 Kérdés, hogy az ország nagyobb fele képes-e józan maradni." Mivel a 2010 óta, 14 éve mutatott abszolút többséggel nyert országgyűlésik sora erősödést mutat*, ez nem releváns kérdés. * Magyarországon egymás után folyamatosan negyedszer szerzett demokratikus választásokon 2/3-os többséget az OGV&Co., a nemzeti oldal — és most kapta az eddigi legerősebb felhatalmazást, tudod, 135 képviselői helyet az eddigi “rezgőléces” 133 helyett… Ennek pedig azért van jelentősége, mert egy egész országot meg lehet vezetni 4 évig, erőszakkal akár 8-ig is, de 12 év alatt már biztosan kibontakozott volna valami népfelkelés, ha minden olyan szörnyű volna Magyarországon, ahogyan a megélhetési ellenzék hajtogatja. Lásd: www.valasztas.hu/ • 2010 www.valasztas.hu/49/valasztas.hu • 2014 static.valasztas.hu/dyn/pv14/szavossz/hu/l50.html • 2018 www.valasztas.hu/ogy2018 • 2022 vtr.valasztas.hu/ogy2022/orszaggyules-osszetetele
iimre
2024. június 24. 21:02
"Magyar Péter kártyavára szépen lassan kezd omladozni. Saját nimbuszát szépen lassan lerombolja ő maga." Miért, van nimbusza??? :DDD
Héja
2024. június 24. 09:49
Nem is olyan lassan... A tömeghisztéria fordulhat az ellenkezőjére is.
harcimarci-9-9
2024. június 24. 06:00
MP-t hagyni kell beszélni, hagyni kell szerepelni. Csak így tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!