Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Egy szemtanú szerint Magyar Péter a Dunába hajított egy telefont

2024. június 22. 21:00

A rendőrség garázdaság miatt indított eljárást Magyar Péter péntek hajnali botránya után. Most az is kiderült, mi lett a Tisza Párt alelnöke által az egyik vendégtől elvett telefon sorsa.

2024. június 22. 21:00
null

Nyitókép: Index / Képernyőfotó

Új fordulatokat vesz az a botrány, amely Magyar Péter minősíthetetlen viselkedése miatt robbant ki péntek hajnalban egy menő belvárosi szórakozóhelyen.

Emlékezetes: botrányosan viselkedett Magyar Péter, biztonsági őrök vezették ki egy szórakozóhelyről péntek hajnalban. A politikus balhéjáról megrázó videók kerültek elő, a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását. Az Index pénteken arról számolt be, hogy a rendőrség eljárást indított, és a lapnak két szemtanú is elmondta, hogy pontosan mi történt. Ezzel kapcsolatban keresték a rendőrséget és a Tisza Pártot is. Magyar Péter a Facebookon reagált a történtekre, a BRFK sajtóosztálya pedig azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak.

A rendőrségi nyomozásban fontos szerepe lehet annak a szemtanúnak, aki a hatóságnál jelentkezve elmondta, látta, hogy miután a biztonsági őrök eltávolították a még a szórakozóhely botrányosan viselkedő Magyar Pétert, 

a „bizonytalan léptekkel közlekedő” politikus a rakpart lépcsőjéről „egy laza mozdulattal” a zsebéből a vízbe dobott egy telefont. 

Valószínűsíthetően azt, amelyet előzőleg elvett.

Ezt is ajánljuk a témában

A Ripost információi szerint a készülék tulajdonosa az V. kerületi rendőrkapitányságnál tett feljelentést az erőszakkal történt eltulajdonítás miatt, az ügyről az Index érdeklődésére az alábbi válasz érkezett a rendőrségtől:

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2024. június 21-én 4 óra 30 perc körül érkezett bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást. A szükséges eljárási cselekmények folyamatban vannak, bővebb tájékoztatást a későbbiekben tudunk adni.

 

Összesen 397 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atti64
2024. június 23. 22:15
ÉN UTÁNA DOBTAM VOLNA, HOZD KI PATKÁNY MERT MEGDÖGLESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nemecsek-3
2024. június 23. 21:03
Telefont dobott a Dunába ürgebőrbe varrva.
O1Gtolvaj
2024. június 23. 18:11
Jol tette! Bevizsgalta, hogy vízálló-e.
Héja
2024. június 23. 13:30
Stílszerűen inkább dobta volna a Tiszába... (Ha már árad).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!