Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Ma reggel elérkezett a pont, ahol világossá vált: Karácsonyt mindenáron le kell váltani!

2024. június 07. 14:43

Vitézy Dávid az az ember, aki Budapestet felfelé ívelő pályára tudja állítani!

2024. június 07. 14:43
Móna Márk
Móna Márk
Facebook

Nyitókép: Vitézy Dávid Facebook-oldala

„Itt az idő, most vagy soha!

Ma reggel elérkezett a pont, ahol világossá vált: Karácsonyt mindenáron le kell váltani! Személyes megítélésem alapján egy remek döntés született, hiszen Vitézy Dávid az az ember, aki Budapestet felfelé ívelő pályára tudja állítani! Ehhez elég csak megnézni a két egymással szemben álló félnek a kvalitásait és vízióját szemügyre venni.

Karácsony Gergely semmi újat nem tudott nyújtani ebben a kampányban. Orbánozott, ígérgetett és nem tudott elszámolni olyan botrányos döntéseivel, amivel a Fővárost egy zuhanó pályára állította. A 2019-es ígéreteiből vajmi kevés valósult meg, és káder politikája is megbukott. (nyilván, hiszen ezek Gyurcsány lebőgött emberei voltak)
Ezzel szemben Vitézy Dávid egy 101 pontos programmal, cselekvőképességgel és kompromisszum készséggel áll neki a vasárnapi választásoknak. Kitartott ősszocik helyett, szakértői vezetés, gyurcsányi hegemónia helyett, valódi városvezetési koncepció.

Ezt is ajánljuk a témában

A mostani választás Budapesten sorsdöntő lesz: marad a Karácsony-Gyurcsány tandem, vagy valódi városfejlesztés kezdődik a Fővárosban!

Én az élhető és fejlődő Budapestre szavazok!”

 

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Lázár János: A győzelem az győzelem

A miniszter szerint még az idei év végéig el kell dönteni, kit indítanak majd a 2026-os országgyűlési választásokon a vásárhely-makói választókerületben.

2024.06.21 21:07

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:03
🍓 ️ ­­­É­­r­­­t­­­é­­k­­e­­­l­­­d­­ ­a­­ ­­­s­z­­e­­­x­­i­­ ­­­p­­u­n­c­­i­­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
alexandrosz-2
2024. június 10. 13:16
A sábeszgoj és a zsidó buzi heroikus csatája beszarással végződött. A vesztes ismét judapest lett. Tanulságképp: magyar nem szavaz egy buzi zsidóra, meg a fikabányász sábeszgojra sem. A zsidesznek nem volt elég 14 év és 3 alkotmányozó hatalommal elbaszott ciklus, hogy felépítsen pár rendes és versenyképes politikust judapesten. Ennyit is értek a buzi zsidótokkal és a ledarált kvótaribancaitokkal (novák és varga után most ez a hazug picsa is elment a levesbe).
benedek77
2024. június 08. 07:49
Mára világossá vált amit mindenki tudott: Vitézy fideszes jelölt. Kis adalék: a kis lauderes dávidka, komcsi popcézár (Erdős Péter) unoka, fidesz képviselő (Hankiss Ágnes) kicsi fia, akit tarlós istván (fidesz) nevezett ki 25 éves korában (!!!) a bkk élére, és akinek szegről-végről rokona Orbán Viktor (fidesz) Szóval aki Vitézyre szavaz az vagy hülye, vagy fideszes. Mondjuk a kettő kéz a kézben jár…
gyzoltan-2
2024. június 07. 21:14
"Vitézy Dávid az az ember, aki Budapestet felfelé ívelő pályára tudja állítani!" Már az is eredménynek tekinthető, ha a további helyzetromlást megállítja..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!