Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Kocsis Máté: Ma egymillió találkozás, hogy holnap győzzünk

2024. június 08. 09:36

A Fidesz országgyűlési frakciójának vezetője is bekapcsolódott a kampányfinisbe.

2024. június 08. 09:36
null

Nyitókép: Facebook

Kocsis Máté is részt vesz a valaha volt legnagyobb mozgósításban. A Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán jelezte, természetesen szintén bekapcsolódik a kampányfinisbe:

Ma egymillió találkozás, hogy holnap győzzünk 

– fogalmazott Facebook-bejegyzésében a politikus. Kocsis Máté egy videót is közzétett, amelyben azt emelte ki: „Vasárnap óriási a tét, ki kell állnunk a béke mellett, és ezt tudják Baján és Dusnokon is”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerek-a-perec
2024. június 09. 06:23
Ez a háború azért kezdődött, mert a diktátor Putyin keleti börtönvilága retteg a nyugati civilizált, liberális, demokratikus eszmék ukrajnán keresztüli kelet felé terjedésétől! Idegesíti őket. Nem ismerős számukra. Megijeszti őket. Putyinék jól tudják, hogy a hatalmukat csupán az ellentmondást nem tűrő, erőszak szervezeikre tudják alapozni! Ez az ukrajnai HONVÉDHÁBORÚ a liberális demokrácia és a totalitárius, barbár, sötét zsarnoki ideológiák kultúráinak összecsapása. Az ukrajnai HONVÉDHÁBORÚ az egész világ jövőjét alakítja. Ha hagyjuk győzni a ruszki zsarnokságot és az agressziót, mindannyian elszenvedjük a következményeket. Nincs értelme csak egy gyáva, gerinctelen megfigyelőnek maradni amit ez a háborús vészmadár O1G Fidesze hírdet. Ideje felállni és azonosítani magunkat a 450 millió EU családtagokkal! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
Zolotarjov
2024. június 08. 16:38
Pedig már elhitték a lipcsik, hogy Szentkirályi nem fog visszalépni, és zsebben a főpolgármesteri cím. Pofáraesés..:)
hátakkor
2024. június 08. 16:17
Picit többen, mint Dobev Feri éhségsztájkján. Hideg rizling! Pezsi holnapig hűl..
Lajoss
2024. június 08. 14:56
Le a kalappal a fidesz előtt…nyíltan meleg főpolgármestert támogat! 🏳️‍🌈🫢🇭🇺🫢🏳️‍🌈🫢🇭🇺🫢🏳️‍🌈
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!