Skócia
21:002024. június 23.
Magyarország
Svájc
21:002024. június 23.
Németország

Kemény meccsre számít a magyarok ellen a svájci szövetségi kapitány

2024. június 14. 22:33

A svájci válogatottat 2021 óta irányító edző szerint a magyarok elsősorban csapatként erősek, amit az eredmények is igazolnak.

2024. június 14. 22:33
Debrecen, 2024. június 8.
Magyar szurkolók a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkõzés elõtt a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án.

Nyitókép: Czeglédi Zsolt/MTI

Sajtótájékoztatót tartott Murat Yakin, a svájci válogatott szövetségi kapitánya egy nappal azelőtt, hogy a magyar csapattal játszanának. Az MTI beszámolója szerint Yakin szerint technikailag és taktikailag is készen állnak a magyar válogatottra.

A svájci válogatottat 2021 óta irányító edző szerint a magyarok elsősorban csapatként erősek, amit az eredmények is igazolnak, elvégre veretlenül nyerték meg a selejtezőcsoportjukat.

Yakin elmondta, hogy kemény meccsre számít.

„Úgy pakoltam a bőröndbe, hogy sokáig maradunk” – mondta a svájciak csapatkapitánya, Granit Xhaka a sajtótájékoztatón, amikor a csapat esélyeiről kérdezték.

A magyar válogatott szombaton 15 órakor játszik Svájc ellen Kölnben.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 13:59
🍓 ️ ­É­r­t­­é­k­­e­­­l­­d­ ­­a­ ­s­z­­e­x­­­i­ ­p­­­u­­n­­c­­­i­m­­­a­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
deniel
2024. június 15. 13:18
Voltam már ilyen helyzetben az évtizedek folyamán legnagyobb pofonokra kell felkészülni a nagy elvárás a kényszer a megfelelés közben meg görcsbe kattan a lábuk.. majd magyarázkodunk..
gyaloggos
2024. június 15. 12:58
A svájci "szakértők" azt mondják, írják, a MAGYAROKNAK nincsenek kiemelkedő képességű játékosaik, míg „Svájcnak velük szemben van három bajnoka: egy olasz, Yann Sommer, egy angol, Manuel Akanji, és egy német aranyérmes, Granit Xhaka. Ha ugyanabban a stílusban játszanak, mint klubjaikban, akkor a három ember rendkívül jó alapot ad a svájci csapatnak"
pragmatika
2024. június 15. 11:25
@Zsolakomarom "A Neppartbol valo kikerulesnek, a birosagi iteletnek, erasmusbol valo kizarasnak stbstb egyszemely felelose Orban Viktor" És ezt a Svájciak szövetségi kapitánya mondta ? Na, komolyra fordítva a szót. Nem Orbán a felelőse, hanem az atlanti ballib diktatúra . Orbán a célpont legfeljebb. Szemmel láthatóan tönkre akarják tenni Magyarországot, így lehetetlenítve el, az önállóan gondolkodó Magyar kormányt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!