Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

Ilyen pofátlanságot, mint amit ez a politikusnak öltözött Cipolla csinál fanatizált híveivel, még tényleg nem pipáltak szegény magyarok!

2024. június 08. 18:00

Most épp a miniszterelnök felesége ellen gyűlöletet szítva zsebel ki átvert tömegeket.

2024. június 08. 18:00
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Sok víz lefolyt már a vén Dunán és a Tiszán, de ilyen pofátlanságot, mint amit ez a politikusnak öltözött Cipolla csinál fanatizált híveivel, még tényleg nem pipáltak szegény magyarok! A piramisjáték most új fokozatba kapcsolt, a módszeres hergelés után érkeznek is a push üzenetek: itt az idő, zsebbe, magyarok, last price, fizessetek az ingyencirkuszért! És kit is használ ez a szemfényvesztő a bizniszbe csalogatáshoz? Nagyíts a képre és láthatod, most épp a miniszterelnök felesége ellen gyűlöletet szítva zsebel ki átvert tömegeket. 

De mit is várhatunk valakitől, aki a saját gyermekei anyukáját is lehallgatta, zsarolta, kihasználta? 

Mindenesetre el kell ismerni, tanulékony ember, az új rokonság gyors gyarapodást (és négy év fegyházat) hozó receptjét pillanatok alatt magáévá tette. Egy feketeöves (fehéringes) hamiskártyás. Ha fel is szökik pillanatokra ezt az arcátlan átverést látva a vérnyomásunk, tudhatjuk, a nagyra fújt lufik hatalmas durranással szoktak kipukkadni…”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2024. június 10. 10:02
XXI. szd-i magyar átok: " Szeressen téged a Magyar Péter!"
wasserwoman
2024. június 10. 09:13
szavazatszámlálóként mondhatom,hogy a Tisza Karácsonyra szavazott, szépen összehajtogatva Gyurcsányékra
netamo
2024. június 09. 21:58
A végére ő egy halott ember lesz. Miután elvégezte a dolgát. Ahogy Júdásnak is szerepe volt. Aztán felakasztotta magát, hogy belei is kilógtak.
orrban
2024. június 09. 18:52
Miért ugatsz zsírfejű patkányzsuzsika, ennyire be vagytok szarva a magyaroktól, érzitek a bukás hányadék ízét a mocskos pofátokban?:DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!