Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Bravó Szlovákia!

2024. június 18. 12:02

Ez a szép a futballban, hogy ha van tehetség, erő és szív, minden lehetséges. Magyar fiúk, szerdán jöjjön végre az a magyar tehetség, erő és szív újra.

2024. június 18. 12:02
Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 1: Group E Belgium v Slovakia
Bencsik Gábor
Bencsik Gábor
Facebook

Nyitókép: Javier Soriano/AFP

„Így okoskodjam én a fociról. Ezt írtam a minap: «a szegény Dél legjobbjait magához vonzó, velük kiegészülő, gazdag Nyugat veri azt a Keletet, amely eleddig a sajátjaira kénytelen építeni». Erre jönnek a szlovákok, és kemény küzdelemben, megérdemelten legyőzik Belgiumot.

Ez a szép a futballban, hogy ha van tehetség, erő és szív, minden lehetséges.

Magyar fiúk, szerdán jöjjön végre az a magyar tehetség, erő és szív újra.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lipsiboy
2024. június 18. 22:25
Veled meg mi a fasz van te vèn geci nemlátlak moszanába
pacoka
2024. június 18. 20:45
Hogyha nékem, hogyha nékem 100 forintom volna A kilincsem, a kilincsem színaranyból volna De mivel, hogy nincsen, fából van a kilincsem Madzag a húzója
Barna Kutya
2024. június 18. 17:40
Hajrá! Az eu-s szavazáskor éppen most hagytak cserben bennünket! Green Deal ha valaki még nem hallotta volna. Nem változott semmi!
Novicsok-5
2024. június 18. 12:12 Szerkesztve
„Így okoskodjam én a fociról. Ezt írtam a minap: «a szegény Dél legjobbjait magához vonzó, velük kiegészülő, gazdag Nyugat veri azt a Keletet, amely eleddig a sajátjaira kénytelen építeni»." Jól írtad, vén szenilis. Csak okoskodtál a fociról. Ebből is látszik, hogy a pályán mutatott játékkal asszociáljátok a migránspolitikát. Ez rólunk nem mondható el, hisz a migránsokkal felálló Svájc is szarrá verte a túlértékelt magyar csapatot. Hajrá Szlovákia, hajrá Fico, hajrá magyarverések, hajrá nyelvtörvény, hajrá Beneš-dekrétumok! Kihagytam valamit, szélkakasok?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!