Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

A listán kapott 2 millió szavazat a Fidesz valaha volt legjobb EP-eredménye

2024. június 10. 08:43

Erkölcsi elégtétel gyanánt kiesett a Momentum is.

2024. június 10. 08:43
null
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Facebook

„Akkor három pontban a tegnapi választásról:

▪️ A Fidesz az EP-választáson 45%-ot, az önkormányzati országos összesítése alapján ~55%-ot szerzett. Ez egy országgyűlési választáson egyértelműen kétharmados felhatalmazást jelentene.

▪️ A listán kapott ~2 millió szavazat a Fidesz valaha volt legjobb EP-eredménye (2019-ben a párt 1.8 millió voksot kapott)

▪️ A 45%-os győzelem egyben a kontinens legnagyobb arányú győzelme is.

Ha ehhez még hozzáteszem, hogy erkölcsi elégtétel gyanánt kiesett a Momentum (bebizonyosodott: a hazaárulás összességében nem kifizetődő), és hogy a baloldalt a jelek szerint felváltva vezeti három félnótás (Gyurcsány, Márki-Zay, most Magyar Péter) – akkor »kell még valamit mondanom, Ildikó?«”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2024. június 11. 13:05
TE SZÁNTHÓ! NEM a SZAVAZATOK mennek majd BRÜSSZELBE, hanem a KÉPVISELÓK! BENCSIK ANDRÁSOSAN HÍRhedtTV -sen TIzENEGY DARAB képviselő megy majd! AZ előző EP - választások után HÁNY DARAB képviselőt küldhetett a FIDESZ-KDNP? Hm....?
Valodi
2024. június 11. 00:39
falcatus-2 15:37 "A selyemmajom 45 %-t olvasott ki magának a tenyeréből" - höhöhö ... a selyemmajom csak letépte a szürkehátú álarcát! "a csoport szürke hátú hímje, akinek kora előrehaladtával lett szürkés vagy ezüstös a szőre, akár a 225 kilogrammot is elérheti. Alapvetően a talajszinten élnek, négy lábon járnak, több időt töltenek a földön, mint bármely más főemlős, lábuk pedig hasonlít az emberére." A miénk még nincs ekkora, de minden egyéb stimmel.
Valodi
2024. június 11. 00:30
falcatus-2 15:53 ."A fidesz éves törvény szerinti állami juttatása 1,014 milliárd A balfenék éves törvényes állami támogatása 1,11 milliárd + 1 milliárd külföldről" - höhöhö ... csakhogy az ellenzéknek nincs se KESMA-ja, se Lölője, se CÖF-CÖKA-ja, se "magán tőkealapja", se "közpénz jellegét" vesztett adóparadicsoma! "Van még kérdés, Ildikó?"
Valodi
2024. június 11. 00:24
flesh ripper 16:59 "MEGJEGYZEM: A FIDESZ KÁDERPOLITIKÁJA, ÖNREFLEXIÓS KÉPESSÉGE MEGÚJÍTÁSRA (UPDATE!) SZORUL!" - höhöhö ... talán kevesebbet kellene hazudni: "Olyan sokrétű mezőgazdaság, környezet- és tájgazdálkodás megteremtése a cél, amely úgy állít elő értékes, a természetet a lehető legkevésbé terhelő, egészséges és biztonságos élelmiszereket, valamint helyi energiákat és különféle nyersanyagokat, hogy közben megőrzi talajainkat, ivóvízkészleteinket, az élővilágot, természeti értékeinket. Fenn kell tartani kultúrtájainkat, a települések közösségeit, egyediségükben megnyilvánuló termelési hagyományainkat. Csak egy összetettebb, sok kis- és közepes méretű birtokra épülő, változatos termékszerkezetű mezőgazdaság tud nagyszámú, megélhetést biztosító munkahelyet teremteni, és ezáltal kellő távlatot nyújtani a gazdatársadalom, és utánpótlást a fiatal gazdák számára." (Nemzeti Együttműködés Rendszere, 26. oldal)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!