Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Szívbemarkoló posztot tett közzé Orbán Viktor

2024. május 23. 13:43

„Ezért állunk ki a béke mellett és állunk ellen a háborús őrületnek” – írta a miniszterelnök.

2024. május 23. 13:43

Nyitókép: Facebook

„Ukrajnában most egy egész generáció lesz a véres háború áldozata” – írta Orbán Viktor a Facebook-oldalán. „Mi azonban látni akarjuk a gyerekeinket felnőni. Ezért állunk ki a béke mellett és állunk ellen a háborús őrületnek” – fogalmazott a miniszterelnök. „Ehhez kérjük a magyarok támogatását június 9-én” – zárta bejegyzését Orbán Viktor.

Múlt hét csütörtökön kiderült, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is ott lesz a június elejére meghirdetett Békemeneten. „Brüsszel háborúra készül. A dollárbaloldal pedig támogatja Brüsszel tervét. Meg kell állítanunk ezt a háborús őrületet!” – közölte a Fidesz.

Legyünk ott minél többen! Legyen aznap a Margitsziget szimbolikusan a béke szigete!”

– hangsúlyozta közleményében a párt.

A gyülekező 12–13 óra között kezdődik a Lánchíd pesti hídfőjénél. A Békemenet onnan vonul a Margitszigeti Alsó-nagyrétig, ahol délután három órától beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:14
🍓 ️ ­­É­r­­t­­­é­­k­­­e­­­l­­d­ ­a­ ­­s­­z­­­e­­x­­­i­­ ­­­p­u­­­n­­c­­­i­m­a­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Box Hill
2024. május 24. 09:31
Trolloknak üzenem: Az oroszoknak útjában álltunk és ezért eszkalálták a Szerbia elleni lokális háborúnkat világháborúvá. "A legrövidebb és legbiztonságosabb műveleti út Konstantinápolyba Bécsen és Berlinen keresztül vezet - vélte az orosz vezénylő hadbiztos tábornok, Juríj Danyilov. Az oroszoknak annyira kellett Konstantinápoly, hogy még olyan eszement állításokra is ragadtatták magukat érte, mint: "Az út Konstaninápolyba Varsón keresztül vezet" - mondta Grigoríj Trubetszkoj, a cári Külügyminisztérium közel-keleti osztályának vezetője. Még közvetlenebbül: "Az orosz terv osztrák Galícia elfoglalására első hadműveleti szándékot jelentett most, hogy rendelkezésükre állt az áruló Redl ezredes osztrák-magyar mobilizációs terve, amely így minden nehézség nélkül végrehajthatóvá vált." Forrás: Sean McMeekin: The Russian origins of the First World War (Az első világháború orosz eredete), the Belknap Press of Harvard, 2011, 80.old.
DFK
2024. május 23. 20:26
Kedves Ellenzékiek! Ugye ha ne adja Isten, de úgy alakul, akkor ti mentek az első sorban a frontra meghalni?
llnnhegyi
2024. május 23. 19:17
Európa népei ébresztő! Hallgassatok dr miniszterelnökre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!