Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Most már biztos: Orbán Viktor beszédet mond a Békemeneten

2024. május 22. 19:35

„Legyünk ott minél többen! Legyen aznap a Margitsziget szimbolikusan a béke szigete!” – hangsúlyozta közleményében a Fidesz.

2024. május 22. 19:35
Orbán Viktor

Nyitókép: Mandiner /Földházi Árpád

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

Ezt is ajánljuk a témában

Csütörtökön az is kiderült, hogy Orbán Viktor miniszterelnök is ott lesz a június elejére meghirdetett Békemeneten.

Brüsszel háborúra készül. A dollárbaloldal pedig támogatja Brüsszel tervét. Meg kell állítanunk ezt a háborús őrületet!”

– közölte a Fidesz.

„Legyünk ott minél többen! Legyen aznap a Margitsziget szimbolikusan a béke szigete!” – hangsúlyozta közleményében a párt.

A gyülekező 12–13 óra között kezdődik a Lánchíd pesti hídfőjénél. A Békemenet onnan vonul a Margitszigeti Alsó-nagyrétig, ahol délután három órától beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök.

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:19
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­é­­­k­­e­l­­­d­­ ­­a­ ­­­s­z­e­­x­i­ ­p­­u­n­c­­­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
kaqxar
2024. május 26. 12:54
Mint a háború idején: minden fideszes településnek ki van adva, hány busznyi nyugger tapsgépet kell vidékről felhoznia. Elfáradt a fidesz, Zsémbes öreg lett. De talán az egész ország.
Tommaso
2024. május 23. 01:19
Most már biztos: Orbán Viktor hamis-hazug beszédet mond a Békeácsorgáson. Megismétli majd, hogy az a békepárti, aki támogatja a ruszki agresszor háborúját. És az a háborúpárti, aki a népek szabadsága és szuverenitása mellett áll ki. Azaz 50 európai országból 48, és a magyar nép nem-fideszes többsége. Orbán senkit nem kérdezett meg, támogassa-e a hazánk szabadságára évszázadok óta nagy veszélyt jelentő Orosz Birodalom Nyugat felé (AZAZ MAGYARORSZÁG FELÉ) terjeszkedését. és igen, diktatúra van. mivel megszűntek a fékek s ellensúlyok, és egybemosták a különböző hatalmi ágakat, és egyetlen párt alkotmányoz, és ennek a pártnak a vezetője jelöli ki az államfőt, az Alkotmánybiróság tagjait, és a MédiaTanács vezetőit, és minden posztra - akárcsak korábban RÁKOSI a haverjait és párttársait ülteti.
Tommaso
2024. május 23. 01:14
Remélem, a TEK nagyon vigyáz majd szeretett pártvezér-diktátorunkra. Mert nagy veszélyben van. Ugyanis irtják a ruszkicsicska hazaáruló politikusokat. Bár a seggnyaló kételkednek benne, de én őszintén aggódom. Ugyanis a vádlottak padján kellene ülnie, majd pedig a Csillagban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!