A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

„Mentek a lecsóba!”

2024. május 28. 12:06

Amióta a hazaárulásra szakosodott Momentum szimpátiagörbéje konyulni látszik, egyre sűrűbben érezni zavart a pártvezetés köreiből.

2024. május 28. 12:06
Pilhál György
Pilhál György
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner-archív/Trenka Attila

Nádas Péter például éppen azért nem kaphatta meg a német Világ Kultúráinak Háza által minden évben kiosztott Nemzetközi Irodalmi Díjat a minap, mert fehér és férfi. Vagy ott van Niedermüller Péter, akinek pár éve tett emlékezetes kijelentése mély nyomokat hagyott bennünk, rémisztő képződményt alkotó fehér, keresztény, heteroszexuális emberekben.

Amióta a hazaárulásra szakosodott Momentum szimpátiagörbéje konyulni látszik, egyre sűrűbben érezni zavart a pártvezetés köreiből.

Jóllehet Donáth Anna – tőle tudjuk – még pszichológus és coach (tanácsadó – csak így magasztosabb) támogatását is igénybe veszi.

Megjegyzem, Orbán Viktor még árnyaltan fogalmazott. Mondhatta volna úgy is, hogy istentelen gazemberek irtják és üldözik ma a kereszténységet Európa nagy részén. Egyébként nem az az igazi gyűlölet inkább, amit magyar létükre éppen önök gerjesztenek hazájuk ellen a brüsszeli parlamentben? A kommenteket szokta olvasgatni, kedves Anna? Egyet idemásolok: »Mentek a lecsóba, műhusi! Ti is érzitek már a műsor végét, teli a tanga.«”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
omega
2024. május 29. 07:21
"a hazaárulásra szakosodott Momentum" 👍👍👍
B_kanya
2024. május 29. 00:48
II.baljoska61 2024. május 28. 13:33 • Szerkesztve " maradék zsidóbirtokot, " A likudzsideszező fajtád és a rabolt apró-villa :))))
atti64
2024. május 28. 20:44
BALOLDALI PATKÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pragmatika
2024. május 28. 18:01
@II.baljoska61 "tartani a markát, s kereszténymagyar markába baksist kérni államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potyanyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában." Hát, jóska, elég baljós a véleményed. A maradék zsidóbirtokok alatt nem tudom mit értesz, de az ebben az országban mindenkinek világos, (hiszen itt élünk) hogy azok az ún. maradék zsidó birtokok az ország nemzeti vagyonával együtt hova, és kikhez kerültek a rendszerváltás alatt, után. Szerintem a többi hülyeséged mellett, ez volt a legnagyobb öngól. Igen ennek az országnak a racionálisan gondolkodó része az észszerű döntéseket hozza, ezért szavaz, a jelenlegi kormányra, a ballib csicskapártok helyett.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról