Hollandia
ÉLŐ
Franciaország

„Mentek a lecsóba!”

2024. május 28. 12:06

Amióta a hazaárulásra szakosodott Momentum szimpátiagörbéje konyulni látszik, egyre sűrűbben érezni zavart a pártvezetés köreiből.

2024. május 28. 12:06
Pilhál György
Pilhál György
Magyar Nemzet

Nyitókép: Mandiner-archív/Trenka Attila

Nádas Péter például éppen azért nem kaphatta meg a német Világ Kultúráinak Háza által minden évben kiosztott Nemzetközi Irodalmi Díjat a minap, mert fehér és férfi. Vagy ott van Niedermüller Péter, akinek pár éve tett emlékezetes kijelentése mély nyomokat hagyott bennünk, rémisztő képződményt alkotó fehér, keresztény, heteroszexuális emberekben.

Amióta a hazaárulásra szakosodott Momentum szimpátiagörbéje konyulni látszik, egyre sűrűbben érezni zavart a pártvezetés köreiből.

Jóllehet Donáth Anna – tőle tudjuk – még pszichológus és coach (tanácsadó – csak így magasztosabb) támogatását is igénybe veszi.

Megjegyzem, Orbán Viktor még árnyaltan fogalmazott. Mondhatta volna úgy is, hogy istentelen gazemberek irtják és üldözik ma a kereszténységet Európa nagy részén. Egyébként nem az az igazi gyűlölet inkább, amit magyar létükre éppen önök gerjesztenek hazájuk ellen a brüsszeli parlamentben? A kommenteket szokta olvasgatni, kedves Anna? Egyet idemásolok: »Mentek a lecsóba, műhusi! Ti is érzitek már a műsor végét, teli a tanga.«”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:09
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­é­­­k­e­­­l­­­d­ ­­­a­ ­­s­z­­­e­­x­i­­ ­p­u­n­­c­i­­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­𝐍
omega
2024. május 29. 07:21
"a hazaárulásra szakosodott Momentum" 👍👍👍
B_kanya
2024. május 29. 00:48
II.baljoska61 2024. május 28. 13:33 • Szerkesztve " maradék zsidóbirtokot, " A likudzsideszező fajtád és a rabolt apró-villa :))))
atti64
2024. május 28. 20:44
BALOLDALI PATKÁNYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!