Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia

Magyar Péter büszkén pózol a Magyarországot a német médiában lejárató, könyvtárba betörő, pénzhamisítási botrányba keveredő emberével

2024. május 26. 06:05

Bár Magyar azt állítja, nem ismeri botrányairól hírhedt gyulai szervezőjét, mégis együtt fotózkodott vele a Tisza Párt megyei koordinátorainak első országos találkozóján.

2024. május 26. 06:05

A Magyar Péter nevével fémjelzett Tisza Párt megyei koordinátorainak első országos találkozóján készült e cikkünk nyitóképe, amin jobbról az első helyen látható Strausz Róbert, az új mozgalom lelkes támogatója, gyulai szervezője, megyei koordinátora. Korábbi cikkeinkben összeszedtünk, amit tudni lehet róla, ezeket alább röviden összefoglaljuk.

Érdekesség, hogy Magyar Péter úgy pózolt vele az eseményen, s ezek szerint megyei koordinátorként is számíthat rá, hogy egy cikkünk alá beszúrt kommentje alapján nem tudja, hogy ki ő.

Mószerolás a német közmédiában

Pedig a mozgalom részéről épp ő volt az, aki a német közmédiában lelkesen mószerolta Magyarországot, nagy, balliberális elődök példáját követve. Magyar Péterrről ugyanis épp a országjárásának gyulai állomása kapcsán készített riportfilmet a ZDF Auslandsjournal című műsora április 24-én, amihez Strauszt is megszólaltatták. 

Ezt is ajánljuk a témában

Strausz elmondta: mióta a „reményhordozó” Magyar Péter oldalára állt, ismét egy közösség részének érzi magát. Interjújában kifejtette továbbá, hogy a Gyulán Magyar Pétert meghallgatni összegyűltek „változásban reménykednek, és szilárdan hisznek a demokrácia helyreállításában Magyarországon”.

A szervező efféle buzdításokat küldött többek között a békési Magyar Péter-rajongóknak:

„Rengeteg emberrel beszéltünk, és bátran kijelenthető, hogy kormányváltó hangulat van kibontakozóban.”

De mik is a politikai gyökerei a helyi erőnek? 

Strausz évekkel ezelőtt egy DK-s rendezvényen is feltűnt,

ahol a Gyurcsány-párt aktivistáit okította, mások mellett Arató Gergely.

Ezt is ajánljuk a témában

Híres felmenő, vagy mégsem?

További adalék, hogy Magyar Péter rajongója még a '90-es években azt hangoztatta magáról, hogy ő nem más, mint Johann Strauss világhírű zeneszerző egyik leszármazottja, erre hivatkozva próbált haknikkal házalni, több koncertet is hirdetett ezen felbuzdulva.

Ezt is ajánljuk a témában

Információink szerint azért változtatta meg az eredeti nevét Klieglről Strauszra, hogy még hihetőbb legyen története. Csakhogy ebből lettek gondjai: akkoriban Strauszról így írtak a békés megyei népújságban: a vendégek csalódottan állapították meg a város egyik szállodájában rendezett zongorakoncert után, hogy a „keringőkirály” Johann Strauss ükunokájaként beharangozott művész helyett valaki más lépett fel az esten.

Betörés és pénzhamisítás Magyar Péter emberének múltjában

De ennél kellemetlenebb epizódok is az életútban! Ugyancsak beszámoltunk róla, hogy Strausz betört egy könyvtárba és egy művelődési házba.

Ezt is ajánljuk a témában

És ami talán a legkínosabb: Magyar Péter gyulai segítője pénzhamisítási ügybe is keveredett, ami kapcsán egyébként a Mandiner az érintettet is megkereste. Nem lettünk sokkal okosabbak, bár Strausz tagadta, hogy valaha is követett el bűncselekményt, továbbra sem látunk tisztán az ügyben, ugyanis egy Facebook-posztban meg elismerte, hogy pénzeket másolgatott, de ahogy ő fogalmazott, ez akkoriban „buli volt a középiskolások” között. Strausz erről az ügyről azt írja a posztban, hogy másodfokon elítélték, de perújítással felmentették. Amikor megkérdeztük tőle, hogy tényleg felmentették-e, tudja-e ezt dokumentummal igazolni, akkor erre érdemben nem válaszolt, csak azt ismételgette, hogy soha nem követett el bűncselekményt. Strausz egyébként a betöréses ügyét is tagadta, ami azért is érthetetlen, mert a művelődési házba és a könyvtárba betörés tényét már korábban elismerte egy helyi lapnak. S

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 314 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-93
2024. június 15. 02:02
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­k­­­e­­­l­­­d­ ­a­­ ­­­s­­­z­­e­x­­­i­­ ­­p­­u­­­n­­c­­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
alexandrosz-2
2024. május 26. 14:53
Véletlenül se feledjük, hogy a magyar nevű féreg egy nernyik geci, a zsidesz káderlistáján kapott vagyonokat és hatalmat is, (jeszenszky, bodpéter, mellár, pálinkás detto) az alkalmatlan, kvótaribanc nejének és a zsideszes bűnöző haverjaiknak hála. Ezért nagyon kevés lesz a napi kéttucatnyi lejárató cikk erről a nernyik szarzsák haverotokról göbbelstóni! Ezer kell minimum, a kurva anyàtokat zsideszes gecik! Be vagytok szarva tőle rendesen!
Lajoss
2024. május 26. 13:31
Még ez is…borzalom…nahát… 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
cccbasatu
2024. május 26. 13:22
Persze hogy büszke hisz egyedül is leveri a fidesznyiket,ez pedig a nyugati segítséggel működő ellenzéknek sem sikerült!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!