Ungár Péter a Városházáról: „Vörös polip, 70-30, kicsit ilyen okosba”

2024. április 24. 16:13

Az LMP társelnöke szerint Karácsony Gergely azt ígérte, börtönbe kerülnek az orosz metróbeszerzést csinálók és lesz klíma a metróban. A politikus szerint egyik sem történt meg.

2024. április 24. 16:13

Nyitókép: Ungár Péter a Karácsony Gergely-vezette városvezetésről is elmondta a véleményét. Fotó: Youtube/képernyőfotó

Ungár Péter, az LMP társelnöke volt az ATV-n futó Egyenes Beszéd vendége, ahol többek között elmondta, nem érti, hogy a Momentum miért nem az LMP jelöltjét, Vitézy Dávidot támogatja a főpolgármester-választáson, de a mostani Városházát is szóba hozta: 

„Vörös polip, 70-30, kicsit ilyen okosba, aminek az a vége, hogy a metrónak nincs klímája” 

– fogalmazott Ungár, aki korábban a Telexnek azt nyilatkozta, hogy egy vörös polip uralja a Városházát, s külön beszélt Draskovics Tiborról, a Gyurcsány-kormány egykori pénzügyminiszteréről, aki szerinte úgy vezeti a BKV-t, hogy nincs közlekedéssel kapcsolatos tapasztalata. 

Ungár Péter az Egyenes Beszéd vendégeként beszélt az önkormányzati választásról.
Fotó: Youtube/képernyőfotó

Ungár az ATV stúdiójában arra is kitért,

Karácsony Gergely korábban azt mondta, börtönbe kerülnek akik az orosz metróbeszerzését megcsinálták és lesz klíma a metrókocsikban. Egyik sem történt meg, 

ráadásul Ungár Péter szerint nem az ukrán-orosz háború miatt, mint ahogy Karácsony erre hivatkozik. Ungár tartja, ha a budapesti szavazók Vitézy Dávid mellett voksolnak, akkor a fővárosban nem pártpolitika, hanem végre várospolitika lesz. A műsorvezető felvetésére, hogy Vitézy „sakktáblán tartja” az LMP-t, Ungár Péter elmondta, valóban jó helyzetbe hozta a pártot Vitézy támogatása, de szerinte az is politikai tevékenység, hogy jó jelölteket állít egy párt.

Ezt is ajánljuk a témában 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. április 24. 17:58
Gyurcsány a nemzet átka, aki megtestesíti a magyarok belsö ellenségeinek jogfolytonosságát a tatárjárás óta. Akkor jelentek meg ugyanis az elsö árulók a magyarok között. Azelött is voltak kisebb-nagyobb ellenségeskedések a magyarokon belül, de a tatárjárás során fordult elö elöször, hogy egyesek a külsö ellenséges hatalomhoz (a tatárokhoz) pártoltak át, abból a célból, hogy belsö riválisaikkal leszámoljanak. Ez a gyurcsányi módi, ami azóta dívik a magyarok között. Lehet, hogy éppen Gyurcsány köbükije volt az elsö áruló annakidején. Ennek utána kellene járni....
states-2
2024. április 24. 17:49
Omlik le a frissen felújított Városháza homlokzata. Vigyori 5 évének a szimbóluma. Igaza van, hogy Budapest köztársaság, banánköztársaság.
chief Bromden
2024. április 24. 16:51
Vörös trágyagiliszta lehet az a polip.
Patika
2024. április 24. 16:37
Hí be csúf ez a zsidó gyerek. (ha már most ilyen, akkor mi lesz később?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!